På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Campus i12

Campus i12

Adress: Kaserngatan 24, 57535 EKSJÖ

Tel 0381-361 20

Tel [email protected]

Telwww.campusi12.se

Campus i12

Campus i12 är en liten skolan där vi erbjuder utbildningar som möter framtidens behov! Vi ligger i staden Eksjö i Småland och erbjuder Yh-utbildningar inom visualisering för arkitektur och inredning, neuropsykiatri, samt studiegrupper för sjuksköterskor och förskollärare.

Utbildningen 3D-artist - Arkitektur Inredning Produkter förbereder dig för ett yrket som är konstnärligt, kreativt och ger färdigheter i såväl 3D-modellering, visualisering, animering och bilder som konstnärliga tekniker och förhållningssätt. Yh-utbildningen ges av Jönköping University / School of Engineering.

Utbildningen Technical artist - Arkitektur Inredning Produkter är kreativt och problemlösningsorienterat och ger färdigheter i såväl digital 3D-modellering, visualisering, animering och bildhantering som arbetssätt för teknisk hantering av verktyg, optimerade arbetsprocesser och flöden för 3D-branschen. Yh-utbildningen ges av Jönköping University / School of Engineering.

Utbildningen Behandlingspedagog - NPF ger dig kunskaper så att du i yrkesrollen som behandlingspedagog kan arbeta du med vård och behandling av människor med olika typer av problem och svårigheter. Du har en central roll i behandlingsarbetet och arbetar nära människor och måste snabbt kunna sätta dig in i olika problem och situationer med varierande behov. Det kan handla om utsatta barn eller människor med psykiatriska problem. Yh-utbildningen ges av Jönköping University / School of Health and Welfare.

Sjuksköterskeprogrammet, ger vad som krävs inom ledarskap, medicinska och tekniska områden samt förebyggande hälsovård, undervisning och handledning. Studiegrupp i Eksjö. Högskoleprogrammet ges av Jönköping University / School of Health and Welfare.

Förskollärarprogrammet utbildar förskollärare som arbetar med att utmana de yngre barnens lärande och utveckling – från de första orden fram till att de börjar första klass. Pedagogik, barns kommunikation och praktiska kunskaper är några av inslagen i programmet. Studiegrupp i Eksjö. Högskoleprogrammet ges av Jönköping University / School of Education and Communication.

IT-spåret, En utbildning för dig med Aspergers syndrom med ett intresse för IT.

För mer information är du alltid välkommen att kontakta oss, [email protected]

Välkommen till Campus i12!

www.campusi12.se

Reportage från Campus i12

Olivia går första året på Visualisering – Rum, inredning och produkter

Olivia Blomberg går första året på Visualisering – Rum, inredning och produkter. Just nu är hon inne på sin först...

Här får vi en kort inblick från två studerande i Årskurs 1 och deras LIA i Huskvarna.

Jag (Linnéa Hessman) och Ninni Axene är på företaget Karl Andersson & Söner i Huskvarna. Här får vi materialsätta d...

Charlotte går år2 på Visualisering - Rum, inredning och produkter & gör sin LIA på fastighetsbolaget Vindshem i Göteborg

Charlotte Fägerblad som går årskurs 2 på Visualisering - Rum, inredning och produkter gör sin LIA på fastighetsbolaget ...

Salome gör sin första LIA på visualiseringsföretaget 3dVision

Salome Völundardóttir gör sin första LIA i Växjö. Läs om Salomes arbete och uppgifter på sin LIA i inlägget. ...

Ellinor berättar om sin första LIA-period på Abstracta i Lammhult

Ellinor Strandesjö går första året på Visualisering - Rum, inredningar och produkter. Här berättar hon om sin första LI...

Utbildningar