På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Handelsakademin

Handelsakademin

Adress: Östergårdsgatan 7, 431 53 Mölndal (HK)

Tel 031-704 67 00

Tel info@handelsakademin.se

Telwww.handelsakademin.se

Handelsakademin

Handelsakademin har bedrivit vuxenutbildning i olika former sedan 1995 och gymnasieskola sedan 2010. Handelsakademin är en etablerad och stor aktör inom Yrkeshögskolan (YH) och dess föregångare KY.

Handelsakademin grundades med inriktning på utbildning inom handel och försäljning. Huvudorten var länge Göteborg men på senare år bedrivs utbildning även på andra orter . Handelsakademin erbjuder också skräddarsydda företagsutbildningar samt arbetar med arbetsmarknadsutbildning och Stöd och Matchning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Genom åren har vi utbildat över tusen studerande inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom. Våra kärnområden är handel, försäljning och kommunikation samt på senare år även IT.

Handelsakademin vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av tre ledord omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet. Med vår långa erfarenhet av utbildning ska vi vara en ledande och attraktiv partner för människor och företag i hela Sverige.

Handelsakademin ingår i utbildningskoncernen 1Joy AB och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget NBI. I koncernen bedrivs även gymnasium, Gymnasieakademin, samt uppdrag från AF i form av Stöd och Matchning.

www.handelsakademin.se

Utbildningar