På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Handelsakademin

Handelsakademin

Handelsakademin är ett utbildningsföretag som har bedrivit vuxenutbildning sedan 1995, och på senare år även gymnasieskola. Handelsakademin har varit en stor och aktiv aktör inom Yrkeshögskolan (YH) och dess föregångare KY.

Handelsakademin grundades med inriktning på utbildning inom handel och försäljning. Huvudorten har varit Göteborg i alla år. Handelsakademin har också uppdrag som är rena företagsutbildningar, uppdrag inom kommunal vuxenutbildning och arbetsmarknadsutbildning.  Våra kärnområden har varit handel, (butik och e-handel), försäljning, media och på senare år även byggprojektering.

Genom åren har vi utbildat i över 50 klasser och långt över tusen studenter inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom.

Numera ingår Handelsakademin i utbildningskoncernen #1Joyeducation och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget NBI.

”Vi skapar en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö”

Välkommen till oss!

www.handelsakademin.se

Utbildningar

Anläggningsprojektör med BIM-kompetens

Handelsakademin

Vill du arbeta med ny och innovativ teknik inom anläggningsbranschen?

BIM står för Building Information Modelling. Det används för att skapa och använda digitala modeller i bygg- eller anläggningsprojekt. BIM ersätter i allt större grad traditionella ritningar och handlingar och visas som en digital representation av en byggnad eller anläggning.

Det råder stor efterfrågan på anläggningsprojektörer med kunskaper i CAD/BIM. Det finns idag ett stort behov av denna nya kompetens som innebär…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2018-08-27)

2019-08-01

Utbildningsslut:

2020-06-12

2021-06-11

Antal poäng:

415 YH-poäng (ca 2,1 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

Göteborgs kommun

Crossmedia Producer

Handelsakademin

Är du kreativ och vill arbeta med digital produktion?

Utbildningen Crossmedia Digital Producer syftar till att utbilda en ny yrkesgrupp för att skapa men också anpassa och omarbeta tryckt material till digitalt format. Trenden i grafiska branschen är att bredda sina tjänster via digitala kanaler och det finns en stor efterfrågan på multikompetenta personer som även förstår kundens affärer och processer.

Du lär dig producera text och bild, arbeta med färg och form samt på ett…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2017-08-14)

Utbildningsslut:

2019-09-30

Antal poäng:

425 YH-poäng (ca 2,1 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

Göteborgs kommun