På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Nynäshamns Kompetenscentrum – NKC

Nynäshamns Kompetenscentrum – NKC

Nynäshamns KompetensCentrum är den kommunala vuxenutbildningen i Nynäshamn och erbjuder ett anpassat lärande för vuxna i en miljö som präglas av glädje och utveckling. Till oss kommer deltagare med olika bakgrund och målsättning och vi erbjuder därför ett varierat utbud med möjlighet att läsa på hel- eller deltid, i klassrum eller på distans.

Vi tar emot studenter från alla universitet och högskolor, för tentamen och genomför prövning i alla gymnasiala kurser som vi erbjuder.

NKC:s drivkraft handlar om engagemang och intresse för människor. Både lärarna och den administrativa personalen arbetar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att alla som utbildar sig hos oss ska lyckas med sina studier.

Välkommen till utbildning på NKC!

nynashamn.se

Utbildningar

Bryggeritekniker

Nynäshamns Kompetenscentrum – NKC

Bryggeribranschen – en bransch i snabb utveckling

Bryggeribranschen är en framtidsbransch. Antalet bryggerier i Sverige har ökat kraftigt under 2000-talet. Det gäller alldeles särskilt den mer småskaliga och hantverksmässiga tillverkningen av smakrik öl i små och entusiastiska ölbryggerier som värnar om ölet och dess tradition.

Denna utbildning ger en kompetens som särskilt de mindre företagen i branschen efterfrågar. En anpassad kompetens för mer småskalig verksamhet.

Utbildningen…

Utbildningsstart:

2018-09-10

2019-01-14

Utbildningsslut:

2019-12-20

2020-06-12

Antal poäng:

300 YH-poäng (ca 1,5 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

DISTANS (Nynäshamns kommun)

VVS Konstruktion

Nynäshamns Kompetenscentrum – NKC

Vill du jobba med kvalificerad VVS Konstruktion?

Stockholmsregionen är en av Europas snabbast växande storstadsregioner, vilket ställer stora krav på kompetensförsörjning inom bygginstallationssektorn. Detta gäller inte enbart nyproduktion utan även kompetensen för att genomföra ombyggnationer/energieffektiviseringar i befintligt bostadsbestånd.

Utbildningen är upplagd för att ge dig som studerar goda förutsättningar att nå kursmålen samt behålla intresse och motivation under…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2017-09-01)

Utbildningsslut:

2018-07-31

Antal poäng:

200 YH-poäng (ca 1,3 år)

Studietakt:

75%

Studieort:

DISTANS (Nynäshamns kommun)