På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

IT-utbildning uppdateras för att möta arbetslivets behov

IT-utbildning uppdateras för att möta arbetslivets behov

Skrivet av: EC Utbildning

Publicerat: 2015-05-20

Den tidigare utbildningen Programutvecklare inom Sharepoint i Helsingborg har bytt namn till Microsoft .NET Developer. Detta för att bättre beskriva innehållet i utbildningen och bredda möjligheterna för dig som studerande. Utbildningen är också uppdaterad med den senaste tekniken för att möta arbetslivets behov.

Microsoft .NET Developer är en YH-utbildning som är rekryteringsbas för många företag. Utbildningen ger en dig en bred kompetens inom Microsofts .NET-tekniker med det senaste inom webb- och e-tjänster. Utbildningen Microsoft .NET Developer följer de senaste trenderna, med kurser i molnbaserade SharePointlösningar med nya Microsoft Cloud App.

– YH-konceptet ger oss verkligen möjligheten till snabba förändringar vilket gör att vi alltid ligger i framkant. De kommer att få mer programmering och utveckling, spännande projekt inom webb, toppat med SharePoint. Utbildningen ger de studerande mer och bättre möjligheter att efter examen få sitt drömjobb, säger Carina Wehlin, utbildningsledare för Microsoft .Net Developer, Helsingborg.

Utbildningen ger en djupgående praktisk erfarenhet av programmering med de senaste ramverken inom .NET. Du lär dig kombinera HTML5 och ASP.NET med CMS-system som Umbraco och SharePoint. Företag letar ivrigt efter denna kombination, vilket gör dig eftertraktad efter examen.

– Denna utbildning ger den kompetens som vi som företag efterfrågar. Den ger ett bra djup inom programmering och med fokus på webben. Eftersom de studerande får testa på flera olika verktyg såsom SharePoint, Umbraco, MVC och ASP.NET så blir det enklare för oss arbetsgivare att få ut dem i uppdrag direkt , säger Tobias Wettermark, SharePoint-konsult på Sogeti.

Efter utbildningen kan du arbeta som exempelvis systemutvecklare, webbutvecklare, SharePoint-utvecklare, programmerare eller programutvecklare. 

Utbildningen är öppen för restplatsansökan till den 31 maj. 
Läs mer här och ansök! 

I bild: Tobias Wettermark, Sharepoint-konsult, Sogeti