På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Drift- och fastighetstekniker Falun, Göteborg eller Uppsala, 300 Yh-poäng

Drift- och fastighetstekniker Falun, Göteborg eller Uppsala, 300 Yh-poäng

Skrivet av: YrkesAkademin

Publicerat: 2015-04-09

Yrkeshögskoleutbildningen Drift- och Fastighetstekniker finns på tre orter, vilken passar dig?

Som Drift- och fastighetstekniker är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel.

En stor del av arbetet innebär också att energieffektivisera och driftoptimera befintliga anläggningar och system inom värme, ventilation, vatten, kyla och el. Det innebär att du får göra nulägesanalyser av befintlig teknik och utifrån dessa komma med förslag på lösningar som långsiktigt förbättrar verksamheten både ekonomiskt och tekniskt.

Det arbetet görs utifrån såväl fastighetsägarnas och samhällets krav som hyresgästers förväntningar. I det dagliga arbetet gäller det att kunna prioritera.

Som drift- och fastighetstekniker träffar du mycket människor. Du har därför ett ansvar för att skapa goda relationer med såväl hyresgäster och arbetskamrater. Du kommer också att få ansvar för att styra och leda inhyrda entreprenörer och hantverkare på ett professionellt sätt.

Det är ett fritt jobb under ansvar där du jobbar såväl praktiskt som teoretiskt och med stora möjligheter att själv planera och styra ditt arbete. Som drift- och fastighetstekniker kommer din framtida arbetsplats att bli inom företag eller organisationer med bostäder, kontor, industrier, sjukhus, affärscentra, värmeverk etc.

Sista ansökningsdag:
Falun: 17 maj 2015
Uppsala: 17 maj 2015
Göteborg: 17 maj 2015

Kursstart:
Falun: augusti
Uppsala: augusti
Göteborg: 24 augusti