På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

En språngbräda i karriären.

En språngbräda i karriären.

Skrivet av: TUC Yrkeshögskola

Publicerat: 2021-08-23

Vägarna till höjd kompetens är många. Ett sätt att boosta sin karriär är genom Yrkeshögskolans korta kurser. De CSN-berättigade och kostnadsfria distanskurserna erbjuds för att möjliggöra ny eller fördjupad kunskap som motsvarar arbetslivets behov och innebär en möjlighet till kompetensutveckling på ett snabbt och flexibelt sätt. Konceptet möjliggör för kursdeltagare att kunna arbeta parallellt med kursen då upplägget är på distans och deltid. Så här säger några tidigare kursdeltagare:

"Jag har verkligen älskat att all undervisning sker på distans och att om man inte kan ta del i live föreläsningar (vilket jag inte kan pga mitt jobb), då kan man titta på inspelningar senare, i lugn och ro. Inspelningarna har också varit hjälpsamma eftersom svenska är mitt tredje språk, vilket betyder att ibland behöver jag spela någonting tillbaka och höra det ett par gånger innan jag förstår det helt."
Anna-Leena, tidigare kursdeltagare IT-säkerhet

"Läraren håller en god nivå på sina lektioner och finns där för att kunna besvara dina frågor. För min del som nästan jobbar varje dag så passar denna distans-kursen perfekt, då jag kan samtidigt jobba och vidareutveckla min kunskap inom VVS-branschen."
Enver, tidigare kursdeltagare Energieffektiv drift av fastigheter

"Kursen har gett mig en överblick om hur det funkar att starta/driva E-handel. Perfekt introduktionskurs för att se helheten även fast man inte går in och djupdyker inom varje område. Det bästa jag tar med mig är alla system och verktyg som kan vara till användning om man vill starta en E-handel."
Klara, tidigare kursdeltagare E-handel

Vi på TUC tror på livslångt lärande och erbjuder ett varierat utbud inom flera olika områden för dig som vill utvecklas i din roll. De korta kurserna är vad vi kallar snabbspåret till ökad kompetens. Bäst av allt är att det kan bli din språngbräda i karriären.
 

Fler reportage från TUC Yrkeshögskola

Vi tror på din framtid.

Hos oss hittar du ett brett utbud av utbildningar för att rusta dig med den kompetens du behöver för att ta nästa steg ...

Undersköterskor med spetskompetens är framtiden.

Undersköterskor behövs mer än någonsin! Så om du är undersköterska och redo att ta nästa steg har vi