På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

DIGITALKUNSKAP med Karin Nygårds

DIGITALKUNSKAP med Karin Nygårds

Skrivet av: Malmö Yrkeshögskola

Publicerat: 2014-10-28

Läs om DIGITALKUNSKAP med briljanta Karin Nygårds i senaste numret av Teknikföretagens tidning där hon berättar om sitt arbete med kodning i skolans värld. Och hur hon ska förändra världen.

Malmö Yrkeshögskola är stolt över att få räkna Karin till en av våra viktigaste samarbetspartners kring de båda yrkeshögskoleutbildningar inom lärande som vi sökt få starta hösten 2015.

DIGITAL KUNSKAP är en ettårig yrkeshögskoleutbildning som bygger på Karins kunskaper där vi vill sprida kunskaperna till många fler lärare, pedagoger, skolbibliotekarier, fritidsledare och andra som arbetar med barn och elever som vill kunna lära ut kodning och låta sina elever ta del av framtidens kunskaper.

MOBILT LÄRANDE är en ettårig yrkeshögskoleutbildning som ger lärare, pedagoger och även e-learningutvecklare kunskaper att själva ta fram digitalt studiematerial, övningar, tester och appar för nya plattformar som smarta mobiler, surfplattor och bärbara datorer.

Utbildningarna har efterfrågats av en mycket stor mängd skolchefer, rektorer och andra tjänstemän samt politiker. Med i ansökan finns även andra experter, fackförbund, SKL, Folkuniversitetet och förlag. 

Behovet och efterfrågan av dessa kunskaper är överväldigande. Facebookgruppen "iPads i skola och förskola" har idag fler än 20.000 svenska lärare, pedagoger och andra som medlemmar som söker just Digital Kunskap och Mobilt Lärande att lära ut i sina klasser.

För mer information om Malmö Yrkeshögskolas utbildningar, maila [email protected] eller ring 0200-210 999. Myndigheten för yrkeshögskolanförväntas fatta beslut i januari 2015 för utbildningsstart hösten 2015.

Fler reportage från Malmö Yrkeshögskola

95 000 000 000 skäl att utbilda sig!

Malmö kokar. Nyföretagandet är på topp och det handlar om nya kunskaper, nya möjligheter ...