På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Vill du vara med och bygga vår framtid?

Vill du vara med och bygga vår framtid?

Skrivet av: Lapplands Lärcentra

Publicerat: 2018-09-19

Vill du vara med och bygga vår framtid? Då kan du passa på att söka till den 2-åriga Yh-utbildning  Byggproduktionsledare som startar ht-2019. På anordnarens hemsida kan du läsa vilka förkunskaper som krävs. Saknar du något, kan du kontakta vuxenutbildningen i den kommunen där du är folkbokförd, för behörighetskomplettering.

Efterfrågan på utbildade byggproduktionsledare är stor. Vid varje bygg- och anläggningsprojekt behövs en ledare som kan koordinera och planera byggen. Efter slutförd utbildning kan du arbeta som biträdande arbetsledare, byggproduktionsledare, projektledare inom bygg och anläggning samt byggledare.

Du kan välja att läsa utbildningen från någon av 7 studieorter i en studio (var god se hemsidan) eller via distans.  Videotekniken som främst används vid föreläsningar är: Adobe Connect. Läraren finns fysiskt på någon av studieorterna.

Kurserna är skräddarsydda efter branschens önskemål och ledningsgruppsföretagen engagerar sig i utbildningen för att se till att ge exakt den kompetens som efterfrågas.

I utbildningen ingår 20 veckors LIA (Lärande i Arbete) som med fördel kan göras hos något av företagen som medverkar i ledningsgruppen alternativt efter eget önskemål.

Välkommen med din ansökan! En jämställd arbetsplats har en högre trivselfaktor!

Mer information om utbildningen och hur du ansöker finns på hemsidan.

Fler reportage från Lapplands Lärcentra

I dialog med företag i branschen...

Är du intresserad av att utföra specialiserade arbetsuppgifter i bergmaterial- och gruvbranschen? I så fall kan

Skräddarsydd enligt branschens önskemål

Än är det inte för sent att söka till