På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Affärsinriktad konceptutvecklare

Affärsinriktad konceptutvecklare

Affärshögskolan

Affärsinriktad konceptutvecklare

Vill du ta ansvar att coacha och leda ett arbetsteam? Är du både noggrann och kreativ? Då kan denna utbildning ge dig en ny plattform i arbetslivet.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilka konceptutvecklingsprojekt du kommer att ansvara för. Arbetet är långt ifrån självständigt utan du arbetar alltid i projektteam som har olika kompetenser beroende av kundens behov av leverans.

Vad gör en affärsinriktad konceptutvecklare?
En affärsinriktad konceptutvecklare har kompetens att driva utvecklingsprojekt från början till slut. Att vara med och planera och leda projekt framåt. Många olika branscher i Stockholm efterfrågar just denna kompetens, då det är många idéer som aldrig går vidare till färdiga koncept eller produkter för att det saknas kompetens att skapa realistiska beslutsunderlag. Du leder även arbetsteam och får arbeta både strukturerat och kreativt.

Vad kan jag arbeta med efter examen?
Efter avslutad utbildning har du en bred kompetens vilket gör att du har möjlighet att söka anställning i olika företag eller organisationer.

Några exempel på yrkesroller utbildningen kan leda till är:

  • Affärsutvecklare
  • Konceptutvecklare
  • Marknadskoordinator
  • Produktchef
  • Produktionsledare
  • Projektledare

Vilken kunskap har jag efter utbildningen?
Målet för utbildningen är att ge dig kunskap, färdighet och kompetens att leda arbetsteam med ett coachande förhållningssätt. Du kommer ha kompetens att utifrån en affärsidé kunna strukturera tankar och idéer i en projektplan, marknadsplan och ekonomiska beslutsunderlag – allt för att säkerställa att projektet är realistiskt och genomförbart, men framför allt att det kommer gynna företagets affärer.

Kontakt
Eva Holst, studerandeansvarig
08-549 013 15

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-08-01

Slut

2020-07-31

2021-07-31

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Affärshögskolan

Laddar...