På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Säljare KAM

Säljare KAM

Affärshögskolan

Säljare KAM

Vill du bli KAM-säljare och ta nästa steg i karriären?
Att jobba som KAM-säljare, Key Account Manager, handlar om att vara insatt och förstå kundens processer samt att vara lyhörd för vad kunden vill ha. Som KAM-säljare jobbar du mot både nya och existerande kunder inom din specifika bransch. Du ansvarar för och håller i alla affärsrelationer och aktiviteter mot dina kunder. Som KAM-säljare hjälper du kunden att få bättre processer och driver kunden framåt med hjälp av det lösningar och tjänster du tillhandhåller. 

Att vara KAM-säljare passar dig som gillar utmaningar. I din tjänst som KAM-säljare kommer du ställas för utmaningar där både strategiskt och tekniskt tänkande är en del av vardagen. Affärshögskolans YH-utbildning till KAM-säljare, ger dig alla de rätta verktygen för att lyckas inom säljbranschen.

Framtiden för välutbildade KAM-säljare ökar inom alla branscher där hög kompetens är viktigt. Som KAM-säljare kan du arbeta på alla typer av företag.

Utbildningens mål
Efter avslutad utbildning kan du självständigt ta ett helhetsgrepp om nyckelkundens affärer, och utifrån ett konsultativt förhållningssätt identifiera kundens behov på såväl kort som lång sikt och skapa merförsäljning.

En Key Account Manager (KAM), är huvudansvarig för en eller flera av företagets nyckelkunder. Huvuduppgiften för en KAM-säljare består i att kunna etablera och vårda långsiktiga kundrelationer. Som KAM- säljare skall du kunna ta reda på vilka mål din kund har och hjälpa kunden att uppnå dessa och se till att ditt eget och kundens företag tjänar på affärerna.

Utbildningsledare
Carolina Jörgensen
Utbildningsledare
Tel: 031-700 83 12

220 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2018-08-10

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Affärshögskolan

Laddar...