På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Sales Management B2B

Sales Management B2B

Affärshögskolan

Sales Management B2B

Vill du bli en eftertraktad B2B-säljare med ledarkompetens?
Försäljning inom B2B (Business-to-business) är en snabb och omväxlande marknad. Företag söker alltid efter drivna säljare. Som B2B-säljare medverkar du i och leder säljprocesser och projekt från start till mål. Du ser till att kunden får det som efterfrågas och paketerar detta på ett attraktivt sätt. Under denna utbildning får du även ledarskap- och projektledningskunskaper som arbetslivet idag efterfrågar.  Som B2B-säljare bör du ha god samarbets- och kommunikativ förmåga och vara lösningsfokuserad, strukturerad och resultatinriktad. Idag finns det mängder av möjligheter för dig som driven och engagerad B2B-säljare med ledaregenskaper.

Efter din examen från yrkeshögskoleutbildningen Sales Management B2B kommer du att kunna arbeta som till exempel företagssäljare, B2B-säljare, projektledare, säljledare, säljansvarig eller som säljande projektledare.

Utbildningens mål
Efter avslutad utbildning kan du leda en säljprocess gentemot B2B-kunder. Du kan skapa och utföra professionella affärspresentationer och är väl bevandrad i säljprocessens olika delar samt affärsutvecklingsprocesser. Specialiserade kunskaper i säljkommunikation förbereder dig för arbete inom värdebaserad försäljning. Du får strategiska verktyg för att utveckla ditt personliga ledarskap med hjälp av en branschanknuten mentor vilket gör dig förberedd för att leda ett team. Sammantaget blir du en B2B-säljare med tydliga ledaregenskaper och får den kompetens som arbetslivet efterfrågar.

Utbildningsledare
Marina Larsson
Tel: 019-611 58 55

300 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2018-12-20

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Affärshögskolan

Laddar...