På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Sales & Marketing B2B

Sales & Marketing B2B

Affärshögskolan

Sales & Marketing B2B

Sales & Marketing B2B – utbildningen för dig som är positiv, utåtriktad och drömmer om en karriär inom företagsförsäljning (B2B) och marknadsföring.

Vad gör en B2B- och marknadsföringsinriktad säljare?
Som marknadsföringsinriktad företagssäljare säljer och marknadsför du varor eller tjänster till andra företag. I branschen kallas det för att sälja ”business to business”, B2B.

Jobba som företagssäljare
En företagssäljare som är marknadsföringsinriktad kan arbeta inom nästan vilket företag eller organisation som helst, då de flesta i dagens samhälle arbetar med marknad och försäljning. Du kan bland annat arbeta som:

  • Företagssäljare
  • KAM-säljare
  • Marknadsförare
  • Projektledare

Kunskap efter utbildningen
Efter genomförd utbildning har du kunskap om företagens affärsmässiga och företagsekonomiska villkor samt förmåga att driva sälj- och affärsprocesser från första kontakten till avslut och uppföljning. Du kan självständigt formulera och analysera marknadsföringsproblem samt ge förslag på lösningar. Du kan göra marknadsanalyser och marknadsplanering och du lär dig principerna för marknadsbevakning.

Utbildningens upplägg ger dig ett helhetsperspektiv på försäljning, marknadsföring och ekonomi för att du sedan ska kunna genomföra lönsamma affärer och effektivt marknadsföra produkter eller tjänster.

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-06-10

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Affärshögskolan

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Sales & Marketing B2B på Affärshögskolan.