På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Sales & Marketing B2B

Sales & Marketing B2B

Affärshögskolan

Sales & Marketing B2B

Är du framtidens säljare inom B2B?  
Den här YH-utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med försäljning och marknadsföring. Det är en bred säljutbildning där du studerar både företagsförsäljning och marknadsföring, vilket ger dig en gedigen branschkunskap och kompetens inom båda områdena. Idag råder det stor brist på företagssäljare med kunskap om båda delarna. Därför är den här tvååriga YH-utbildningen på Affärshögskolan högt efterfrågad av många företag i näringslivet.

Utbildningens upplägg ger dig ett helhetsperspektiv på försäljning, marknadsföring och ekonomi, för att du som B2B-säljare sedan skall kunna genomföra lönsamma affärer. Förutom det ökar utbildningen din förmåga till kreativ problemlösning och samarbete. Genom praktisk säljträning får du metoder och verktyg för att hitta din personliga säljstil. Undervisningen sker under realistiska och affärsmässiga former och är anpassad till branschens behov och önskemål. För att lyckas inom företagsförsäljning krävs det idag att du har kunskap om olika försäljnings- och marknadsföringsstrategier. Den hårda konkurrensen på marknaden ställer allt högre krav på personligt varumärke och social förmåga. 

Utbildningens mål
Efter avslutad YH-utbildning har du kunskap om företagens affärsmässiga och företagsekonomiska villkor samt förmåga att driva sälj- och affärsprocesser från första kontakten till avslut och uppföljning. Du kan självständigt formulera och analysera marknadsföringsproblem samt ge förslag på lösningar. Du kan göra marknadsanalyser och marknadsplanering och du lär dig principerna för marknadsbevakning.

Utbildningsledare
Thérese Kälvelind
Tel:013-14 04 90

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-06-10

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Affärshögskolan

Laddar...