På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Kitchen Manager

Kitchen Manager

Vill du utveckla dig inom kockyrket och få den kunskap, både teoretiskt och praktiskt, som branschen behöver, då är Kitchen Manager rätt för dig!  Restaurangbranschen är i stark utveckling, antalet gäster som äter ute ökar och de förväntar sig hög kvalité på maten och de vill ha en positiv upplevelse!

Vi erbjuder dig att studera och få möjlighet att öka din attraktivitet på arbetsmarknaden. Det är stor efterfrågan på kvalificerade kockar. Vi har arbetat nära  branschen och skapat en utbildning som uppfyller de krav branschen ställer.

Om utbildningen
Sverige befinner sig i en fantastisk utveckling inom gastronomi. Många reser till Sverige för att få en upplevelse av det nordiska köket och våra råvaror.  Utvecklingen präglas av höga ambitioner, vilka återspeglats i det ökade antalet svenska Michelinstjärnor. Men det saknas kockar och speciellt kompetenta kockar. Det finns stora möjligheter till utveckling och karriär för dig som har ambitioner att bli en Kitchen Manager och arbeta i denna spännande bransch.

Kitchen Manager vänder sig till dig som har arbete eller är mellan jobb och vill vidareutvecklas. Genom de teoretiska  kurserna ges den studerande kunskap som krävs för att arbeta som Kitchen Manager och genom de valbara kurserna ges de färdigheter i hantverksskicklighet som efterfrågas.

Akademi Båstad Yrkeshögskola har tagit fram denna utbildning i samarbete med restauranger inom den högre gastronomin. Vi har tagit fram teoretiska och praktiska kurser som motsvarar den efterfrågan restaurangerna idag har.

Utbildningen kommer att vara delvis på distans vilket innebär att du kan arbeta under utbildningen utom 2-3 dagar i månaden då du är på plats i Båstad. Dina egna studier planerar du själv och kommunikation med skolan sker via lärplattform.

Kontakt
Anna-Karin Smedlund, utb.ledare
0431-772 04

Studietakt

75%

Poäng

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2021-10-25

Slut

2022-04-30

2023-04-30

Sista ansökn.dag *

Sen ansökan

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Kitchen Manager på Akademi Båstad Yrkeshögskola.