På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy
Jag förstår
Vill du utveckla dig mot management inom matlagning/livsmedel/restaurang? Läs gärna om olika yrken ex. om yrket Kock och Food-och-beverage-manager samt om andra yrken inom Hotell-turism-restaurang på framtid.se
75%
200 YH-poäng
Påbörjad
Påbörjad
2021-10-01
2021-02-28
2022-04-30
2023-04-30
* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren
Påbörjad (2019-08-19)
Påbörjad (2020-08-24)
2021-08-23
2022-08-22
2021-06-11
2022-06-03
2023-06-01
2024-06-01
2021-01-11
2021-05-04
100%
400 YH-poäng (ca 2 år)
Påbörjad (2020-08-24)
2021-08-23
2022-08-22
2022-01-07
2023-01-07
2024-01-07
2021-01-11
2021-05-04
100%
300 YH-poäng (ca 1,5 år)
Påbörjad (2019-08-26)
Påbörjad (2020-08-24)
2021-08-23
2021-05-21
2022-06-03
2023-06-01
100%
400 YH-poäng (ca 2 år)