På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Elkraftingenjör – Teknisk projektledare

Elkraftingenjör – Teknisk projektledare

Åsbro kursgård

Elkraftingenjör – Teknisk projektledare

Behovet av projektledare inom energibranschen är stort. Många av dem som har den rollen idag är montörer och tekniker som skaffat sig sin kompetens under arbetslivet. Efter att branschen länge efterlyst en renodlad projektledarutbildning finns nu möjlighet att skaffa den efterfrågade kompetensen på Åsbro Kursgård.

Distansutbildningen till projektledare ger framför allt två yrkesmöjligheter:

  • Projektledare elkraft inom energibranschen
  • Elkraftkonsult inom anläggningsprojekt

Utbildningen är till stor del teoretisk och kommer bedrivas på distans, främst via en digital studieplattform. I utbildningen ingår även totalt 13 nätverksträffar på plats på Åsbro Kursgård. Dessa kommer bland annat omfatta realistiska övningar på kursgårdens anläggning, längre LIA-perioder (lärande i arbete) och ett examensarbete ingår också i utbildningen, men till största delen utgörs den av självstudier.

Åsbro Kursgård erbjuder dig som arbetar som tekniker eller distributionselektriker inom energibranschen en projektledarutbildning på halvfart. Utbildningen skapar stora möjligheter att arbeta med omväxlande och utmanade arbetsuppgifter inom områdena projektledning och projektering. Den ger en kompetens som är eftertraktad bland energibranschens arbetsgivare.

265 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-06-07

Studietakt

50%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Åsbro kursgård

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Elkraftingenjör – Teknisk projektledare på Åsbro kursgård.