På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Diagnosklassifikation

Diagnosklassifikation

Campus Nyköping

Diagnosklassifikation

DETTA ÄR EN KORT YH-UTBILDNING

Diagnosklassificering enligt ICD-10 blir en allt viktigare del av den medicinska sekreterarens kompetens. Du som yrkesverksam medicinsk sekreterare kan  läsa 25 yrkeshögskolepoäng diagnosklassifikation på distans. En bra möjlighet till kompetensutveckling.

Kursens mål
Efter genomförd kurs har du kompetens för att självständigt ansvara för att diagnos och åtgärdskodning i öppen och slutenvård blir regelriktigt utförd, på den nivå som yrket medicinsk sekreterare kräver. 

Kursens upplägg
Kursen ges på heldistans, 25% studiefart, du studerar via webben. Du avsätter omkring en dag i veckan i 20 veckors tid och studerar på egen hand med hjälp av en tydlig struktur, teorigenomgångar, övningsuppgifter, exempel och självrättande kunskapskontroller. Du avverkar en modul per vecka, eller i din egen takt.

Efter 20 veckor avslutas kursen med en större examination som genomförs på plats på ett lärcentrum vi samarbetar med. Lärcentrum finns över hela landet. Du behöver alltså inte åka till Nyköping.

Studietakt

25%

Poäng

25 YH-poäng

Start *

2021-11-01

Slut

2022-03-18

KORT YH-KURS

Detta är en kortare typ av YH-utbildning

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Diagnosklassifikation på Campus Nyköping.