På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Hållbara event

Hållbara event

Campus Nyköping

Hållbara event

DETTA ÄR EN KORT YH-UTBILDNING

Att kunna utveckla event och musikevenemang med fokus på hållbarhet blir allt viktigare. Kursen riktar sig till dig som idag arbetar inom musik- och eventbranschen och vill vara med och utveckla omställningen inom upplevelseindustrin till en mer hållbar bransch.

Efter genomförd kurs har du kompetens för att identifiera, utveckla  och sälja in hållbara affärsmöjligheter inom musik- och eventbranschen.

Vidare får du färdigheter i att:

  • Utöva hållbart ledarskap
  • Tillämpa hållbarhetslagen
  • Bedriva arrangörskap med betoning på miljö, säkerhet och den hållbara affären
  • Göra hållbara val ur ett eventperspektiv och kunna argumentera för dem 

Kursen tar även upp hållbar ekonomi och miljöcertifiering av företag och event. Undervisningen leds av huvudlärare med gedigen erfarenhet från branschen samt flera gästföreläsare med specialistkompetens inom hållbarhet. 

Kursen genomförs med 25% studietakt under 12 veckor och upplägget är en kvällsföreläsning i veckan, resterande är självstudier/studieuppgifter. Kursens upplägg är format så att du kan fortsätta arbeta under tiden som du studerar. Du kan med fördel använda de projekt du redan har på din arbetsplats i kursen.

Kursen bedrivs fysiskt på plats i Stockholm och Nyköping, men kan också ske online via Zoom om du bor på annan ort (med undantag för de två tillfällen i Nyköping som sker på plats). Detta för ökad flexibilitet och begränsning av resande i coronatider.

Studietakt

25%

Poäng

15 YH-poäng

Start *

2021-11-01

Slut

2022-01-21

Ansökan öppnar*

Ansökan stänger*

2021-08-16

2021-09-17

KORT YH-KURS

Detta är en kortare typ av YH-utbildning

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Hållbara event på Campus Nyköping.