På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Kommunikation, välfärdsteknologi och kognitivt stöd

Kommunikation, välfärdsteknologi och kognitivt stöd

Campus Nyköping

Kommunikation, välfärdsteknologi och kognitivt stöd

DETTA ÄR EN KORT YH-UTBILDNING

Det här är en kurs för dig som idag arbetar inom funktionshinderområdet och som vill få specialiserade kunskaper inom kommunikationsstöd samt hur tekniska hjälpmedel och verktyg kan användas för inlärning och kommunikation.

Kursen ger dig specialiserad kompetens kring hur tekniska och digitala verktyg kan användas som stöd för inlärning och kommunikation. Du får kunskaper om kommunikationsstöd inom funktionshinderområdet så som alternativ kompletterande kommunikation och samtalsmetodik.

Kursens upplägg
Kursen genomförs med 25% studietakt på distans i 28 veckor. Du studerar via vår lärplattform där föreläsningsmaterial och uppgiftsbeskrivningar finns tillgängligt. Kursen innehåller teoretiska inpelade föreläsningar och självständiga litteraturstudier och är uppdelad i moduler där varje del avslutas med en inlämningsuppgift, enskilt eller i grupp. 

Vi träffas regelbundet digitalt och det är viktigt att man deltar i gruppuppgifterna för att kunna tillgodogöra sig kursen.

Studietakt

25%

Poäng

35 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2022-05-13

KORT YH-KURS

Detta är en kortare typ av YH-utbildning

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD
Utbildningens webbsida

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Kommunikation, välfärdsteknologi och kognitivt stöd på Campus Nyköping.