På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

TRAC Turism- och Resekonsult

TRAC Turism- och Resekonsult

Campus Skellefteå

TRAC Turism- och Resekonsult

STARTAR EJ 2022

Vill du vara redo för en bransch i förändring när världen öppnar upp? Då är TRAC Turism- och Resekonsult rätt utbildning för dig och din väg in i en dynamisk bransch!

TRAC Turism- och Resekonsult är en tvåårig utbildning som syftar till att tillgodose resebranschens behov av kompetent personal. En utbildning som ger dig verktygen för framgång och som vänder sig till dig som är intresserad av resebyråverksamhet, är säljinriktad och målmedveten, har en naturlig känsla för service och är intresserad av att arbeta med människor i en rolig och spännande bransch.

Branschen har ett stort intresse av utbildningen och skolans nära samarbete med branschföretag garanterar att du får rätt kvalifikationer för din framtida karriär.

Utbildningen sker på distans med obligatoriska samlingsträffar i Skellefteå, planen är totalt 12 samlingsträffar under två år. 

Utbildningen ger dig både en bredd och ett djup. Du tränas i avancerade flygbokningssystem och utbildas av certifierade Amadeusinstruktörer. Du utvecklar färdigheter i de system som arbetsgivare tydligt efterfrågar vid anställning på resebyrå och hos researrangörer. Studiebesök såväl som föreläsare från resebranschen ingår som mycket viktiga delar i kurserna. Kunskapskontroller sker i form av muntliga och skriftliga tentamen, projektarbeten, seminarier och inlämningsuppgifter, både individuellt och i grupp. Utbildningen avslutas med en fördjupning, ett specialiserat examensarbete.

En tredjedel av utbildningen består av LIA, där du under totalt 28 veckor får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete på olika företag i resebranschen, vilket ger dig unika möjligheter att knyta värdefulla kontakter.

Efter examen kan du arbeta som:

  • Resekonsult
  • Resesäljare
  • Sales Agent
  • Travel Consultant
  • Online Support
  • Customer Service Agent
  • Reseproducent
  • Projektledare
  • Projektassistent
  • Incoming Travel Agent

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2022-06-30

2023-06-02

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD
Utbildningens webbsida

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om TRAC Turism- och Resekonsult på Campus Skellefteå.