På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Webbutvecklare .NET

Webbutvecklare .NET

Campus Värnamo

Webbutvecklare .NET

Se en intervju med arbetsgivaren Patrik Hill, VD på KEYnet, klicka på pilen i bilden ovan!

Som webbutvecklare inom .NET använder du den senaste tekniken för att skapa funktionella och dynamiska webbsystem. Du får lära dig att arbeta projektinriktat med fokus på ett kundorienterat affärstänkande där nytta, kvalitet och säkerhet är avgörande faktorer.

Efterfrågad yrkesroll
Branschen har ett stort rekryteringsbehov och efter utbildningen kan du bland annat arbeta som webbutvecklare, systemutvecklare eller projektledare inom IT.

Din framtida yrkesroll kan innehålla uppgifter som att designa och utveckla säkra och skalbara webbtjänster som hämtar data från olika källor. Att skapa webbapplikationer med C# och SQL-server samt att skapa användarvänliga, moderna användargränssnitt med hjälp av HTML5, CSS3 och JavaScript är också kommande arbetsuppgifter.

Utveckling av webb
I utbildningen lär du dig att arbeta med moderna webbsystem, deras utveckling och säkerhet. Du designar och bygger webbapplikationer med en testdriven utvecklingsmetodik. Du får också lära dig databasteknik, att använda moderna JavaScript-ramverk och att utveckla avancerade webbsystem med t ex ASP .NET MVC.

Som Webbutvecklare arbetar du ofta i team och under utbildningen utmanas du att utveckla ett entreprenöriellt förhållningssätt. Du uppmuntras att arbeta lösningsfokuserat och ta eget ansvar för både den tjänst du säljer såväl som relationen till kund och den så viktiga användaren. Du får också kunskap och förståelse för grupp-dynamikens betydelse för ett projekts resultat.

Teori i praktiken och utbildningens upplägg

Studierna genomförs på Campus Värnamo och består av föreläsningar, övningar och grupparbeten. Under programmet läser du också tre företagsförlagda kurser, LIA, där du får omsätta teoretiska kunskaper i praktisk handling ute på företag. Det innebär en möjlighet till direktkontakt med arbetsgivare och branschfolk och en god insikt i ditt framtida arbete redan under utbildningens gång.

Jönköping University, Tekniska Högskolan, som är utbildningens huvudman, har i nära samarbete med företagen i branschen tagit fram utbildningens innehåll så att den direkt svarar mot marknadens kunskapsbehov.

Examen
Yrkeshögskoleexamen Webbutvecklare .NET

Kontaktperson
Martin Elvin
0370-37 70 60

Veronica Sandkvist
0370-37 74 40

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-06-07

2020-06-12

Studietakt

100%

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Reportage om utbildningen

Företag som Evry, Consid, Datakraft, DreamGroup, KeyNet och Netmine har jobben. Campus Värnamo har utbildningen.

Efter utbildningen Webbutvecklare .NET kan du kan bland annat arbeta som webbutvecklare, systemutvecklare eller projekt...
Läs mer

Efterfrågade utbildningar på Campus Värnamo!

Campus Värnamo startar nu fler utbildningar och kurser än någonsin. Antalet studenter kommer att fördubblas. Till höste...
Läs mer

Campus Värnamo

Laddar...

Campus Värnamo

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Webbutvecklare .NET på Campus Värnamo.