På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Trädgårdsmästare-frilandsodling och förädling

Trädgårdsmästare-frilandsodling och förädling

Centrum för vuxenutbildning

Trädgårdsmästare-frilandsodling och förädling

Gillar du trädgårdsodling och vill satsa på att utveckla den lokala produktionen av grönsaker, frukt och bär på ett professionellt sätt och med utgångspunkt från norrländska förhållanden?

Utbildningen ger dig ökade kunskaper inom allt från odling och förädling till försäljningskanaler, marknadsföring, logistik, emballage, lagring, ekonomi och företagande. Du blir en viktig kugge i en hållbar livsmedelsstrategi för vår del av landet och utvecklar en kompetens som alltid kommer att vara aktuell och värdefull.

LIA, Lärande i arbete
Andra terminen kommer att fokuseras på odling med LIA 1 inom odlingsföretag. Andra året termin 1 kommer ekonomi och förädling vara dominerande där LIA 2 med fokus på (odlingsföretag med förädling). Sista terminen kommer att omfattas av LIA 3 (Inom odlingsföretag med fokus på försäljning) och examensarbete med stor fokus på förädling.

Våra lärare och yrkesinstruktörer har höga ämneskompetenser med lång erfarenhet av undervisning både i grupp och individuellt.

Utbildningen bedrivs delvis på Forslundagymnasiet.

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2022-06-30

Branscher

Djur & natur

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD
Utbildningens webbsida

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Trädgårdsmästare-frilandsodling och förädling på Centrum för vuxenutbildning.