På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

IT Sales B2B

IT Sales B2B

EC Utbildning

IT Sales B2B

Unik dubbelkompetens som företagen frågar efter

IT-branschen blir allt mer komplex och för att kunna arbeta med försäljning i denna expansiva bransch ställs höga krav på kompetens både inom försäljning och inom teknik. IT-branschen växer och därmed också behovet av B2B-säljare med denna unika dubbelkompetens.

YH-utbildningen IT Sales B2B förenar IT med försäljning och ger dig de tekniska kunskaper som du behöver för att känna dig säker i din roll som företagssäljare. Du läser kurser inom försäljning och IT som ger dig god insikt i olika områden som är av betydelse hos IT-företag. Du får de verktyg och de kunskaper som du behöver för att göra affärer och för att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer inom IT-branschen.

Med YH-utbildningen IT Sales B2B blir du en kvalificerad säljare med teknisk förståelse – en dubbelkompetens som inte många andra har och som sticker ut i mängden.

Unik och eftertraktad utbildning och kompetens
Utbildningen är unik i sitt slag genom att den ger kompetens både inom försäljning och IT. Med IT-säljarutbildningen blir du redo för att kunna agera som professionell säljare i IT-sammanhang. Med flera företagsförlagda praktiska kurser s.k. LIA (Lärande i arbete) övar du på din roll som professionell säljare och knyter samtidigt viktiga kontakter med företag i IT-branschen.

Vem är du som söker YH-utbildningen IT Sales B2B?
Du har tidigare kunskap inom försäljning, IT eller ekonomi och vill nischa dig inom försäljning mot IT-branschen. Du kanske har läst försäljning på gymnasiet eller inom Komvux tidigare eller så arbetar du redan med försäljning. 

Vad blir du efter utbildningen?
Efter utbildningen kan du arbeta med att sälja IT-lösningar till företag, organisationer och kommuner. Inom IT Sales B2B behöver du ett stort tekniskt kunnande, men även förmåga att förklara de produkter du säljer på ett mindre teknisk sätt i mötet med kunderna.

Samarbetspartners

  • Cisco
  • Medius
  • Advectas
  • Brightvision
  • Hogia
  • Dfind
  • Pector
  • Kramer
  • Floorit

 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-06-07

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

EC Utbildning

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om IT Sales B2B på EC Utbildning.