På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Microsoft .NET developer – Cloud computing

Microsoft .NET developer – Cloud computing

EC Utbildning

Microsoft .NET developer – Cloud computing

Allt fler företag upptäcker fördelarna med att gå över till en molnbaserad infrastruktur och lagring. Tekniken växer kraftigt – företagen ser vinster som gör att de kan utnyttja sina dataresurser maximalt. Och de behöver din hjälp för att ta sig ”upp i molnet”!

Utbildning och kompetens inom Cloud Computing – behovet som skapar din framtid
Allt fler företag upptäcker fördelarna med att gå över till en molnbaserad infrastruktur och lagring. Då man samtidigt går över till att lägga mobila applikationer i ”molnet” växer behovet av utbildade mjukvaru- och systemutvecklare med denna specialistkompetens.

Utbildningen till Microsoft .NET Developer har ett brett utbud av programmeringskurser som efterfrågas på arbetsmarknaden, så som Microsoft Azure, VB.NET, ASP.NET, C#, Microsoft SQL och Microsoft Web Services. Det ger dig den spetskompetens som behövs för att skapa de distribuerade molntjänster och applikationer som företagen behöver.

Molntjänster är här för att stanna och tekniken fortsätter att växa. Företagen behöver din hjälp för att ta sig ”upp i molnet”! ECU:s YH-utbildning Microsoft .NET Developer i Örebro ger dig kompetensen.

IT-utbildning med unik blandning av programmering och projektledning
Utbildningen Microsoft .NET Developer har en unik blandning av kurser allt från programmering till sälj- och managementteorier.
 

Vem är du som söker utbildningen Microsoft .NET Developer Cloud Computing?
Du som söker denna IT-utbildning har ett starkt intresse för programmering och vill arbeta praktiskt med utveckling av helhetslösningar.  Att arbeta fokuserat med problemlösning ger dig möjligheten att använda din kreativa sida. Du gillar dessutom att arbeta i projektform med programmering och vill utvecklas vidare inom området.


Vad blir du efter YH-utbildningen?
Efter utbildningen Microsoft .NET Developer Cloud Computing kan du arbeta som mjukvaru- och systemutvecklare, programmerare, databas- och webbutvecklare.

Med specialisering inom molntjänstutveckling kan du välja att arbeta som konsult eller projektledare.

Ansökan och behörighet
På vår hemsida www.ecutbildning.se hittar du mer information om innehåll, behörighetskrav och hur urval och antagning går till. Ansöker gör du på www.yhnet.se.

”Jag gillar verkligen att utbildningen fokuserar på vad företagen behöver och vad som är i ropet nu. Vi studerande har stor frihet, vilket gör mig kreativ.”
- Gustaf Eriksson, Studerande

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2018-09-01

Studietakt

100%

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

EC Utbildning

Laddar...