På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Office 365/ Microsoft Azure-specialist

Office 365/ Microsoft Azure-specialist

EC Utbildning

Office 365/ Microsoft Azure-specialist

Ny teknik kräver ny kompetens

Office 365 och Microsoft Azure blir snabbt alltmer populära tjänster för företag. Populariteten beror till stor del på att det är molntjänster – en teknik som kommit för att stanna och konkurrera ut mer traditionell teknik.

Implementering av Microsofts molntjänster kräver dock specialistkompetens. Det krävs en genomtänkt struktur och planering, då de val som görs vid start till fullo påverkar det fortsatta arbetet och möjligheter i ett senare skede. Detta har vi tagit fasta på när vi utformat utbildningen, där strategi och struktur vid implementation av Office 365/Microsoft Azure är en viktig del.

En språngbräda till en ny karriär
Denna IT-utbildning vänder sig till dig med kunskap i och tidigare erfarenhet av nätverksteknik.Utbildningen ger dig inte bara spetskompetens inom produkter på stark framfart utan innebär också möjlighet att ta två certifikat som blir ett tydligt bevis på din spetskompetens.Certifiering blir allt viktigare i takt med att kompetenskraven ökar och är många gånger den bästa referensen när du söker ett arbete. 

Distansupplägg med fysiska träffar
Utbildningen ges på distans med totalt fyra fysiska träffar i Helsingborg. Du har därmed möjlighet att läsa denna IT-utbildning oavsett var du bor i landet. Det flexibla upplägget gör också att du har möjlighet att arbeta vid sidan om studierna. 

Vem är du som söker IT-utbildningen?
Du har antingen läst en utbildning inom nätverksteknik eller arbetat några år inom detta område. Du känner att du nu vill komma vidare och få spetskompetens inom en produkt som växer enormt på marknaden.

Efter examen blir du företagets molnspecialist
Efter examen kan du bli företagets specialist inom Office 365 och Microsoft Azure och har dessutom certifikat som kvitto på din kompetens. Du kan arbeta med att administrera, designa, installera och underhålla Office 365 för olika företagsbehov. Du kan även arbeta som projektledare eller konsult vid implementering av Microsofts molntjänster. Du kommer också ha kompetens för att agera som professionell och tydlig kravställare till externa leverantörer.

Samarbetspartners

  • Centric
  • CGI Sverige AB
  • Haldex
  • IT Gården AB
  • Alliero Services AB
  • IXX IT-partner AB
  • Cygate
  • Sogeti
  • Langate System AB
  • Office IT-Partner

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2018-06-29

Studietakt

100%

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

EC Utbildning

Laddar...