På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Programutvecklare för SharePoint

Programutvecklare för SharePoint

EC Utbildning

Programutvecklare för SharePoint

Goda jobb- och karriärmöjligheter för SharePoint-utvecklare

Du som väljer denna utbildning inom SharePoint kommer att bli eftertraktad på arbetsmarknaden. SharePoint-utvecklare är ett av de hetaste jobben och prognoser pekar på att antalet jobbtillfällen kommer att växa enormt de kommande åren. EC Utbildning YH-utbildning Programutvecklare inom SharePoint ger dig ett konkurrenskraftigt utgångsläge på arbetsmarknaden, och du kan räkna med en ljus framtid, både lönemässigt och karriärmässigt.

Utbildningen till programutvecklare inom SharePoint med nyaste tekniken
EC Utbildnings YH-utbildning Programutvecklare inom SharePoint är en rekryteringsbas för många företag. Utbildningen ger dig en bred kompetens inom SharePoint med de senaste inom webb- och e-tjänster, med fördjupade kunskaper inom dokumenthantering och kvalitetssäkring. Du lär dig att utveckla, underhålla, driftsätta och förvalta webbportaler byggda i SharePoint.

YH-utbildningen till programutvecklare inom SharePoint följer de senaste tekniktrenderna, med kurser i molnbaserade SharePoint lösningar med nya Microsoft Cloud App. Du får arbeta med SharePoint tillsammans med flera tekniker och programspråk. Du får kunskaper inom SharePoint Framework, det senaste ramverket från Microsoft, JavaScript/jQuery, HTML5, CSS3, MVC, C# och ASP.NET – tekniker som är vanligt förekommande i kombination med SharePoint.

En del av studierna är arbetsplatsförlagda, så kallad Lärande i Arbete där du under flera veckor får möjlighet att arbeta med SharePoint ute hos företag i verkliga projekt. Praktiken innebär också ett bra tillfälle att nätverka och knyta viktiga branschkontakter inför framtiden. 

Vem är du som söker utbildningen till SharePoint-utvecklare?
Du som söker gillar att arbeta med struktur och problemlösning, samtidigt som du har en kreativ sida med intresse för layout och design. Gillar du dessutom att arbeta i grupp och är serviceinriktad kommer du finna dig väl tillrätta under utbildningen.

Vad blir du efter YH-utbildningen?
Efter utbildningen har du goda jobb- och karriärmöjligheter och kan arbeta som exempelvis SharePoint-utvecklare, webbutvecklare, programutvecklare, SharePoint administratör, projektadministratör.

Ledningsgrupp

  • eVolution Interactive Sthlm
  • IT Maskinen
  • Microsoft
  • PostNord
  • Techspire
  • ViaEcole
  • Visuell Planering
  • ÅF konsult

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-07-01

Studietakt

100%

Branscher

Data & IT

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

EC Utbildning

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Programutvecklare för SharePoint på EC Utbildning.