På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Löneekonom

Löneekonom

Utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att kunna arbeta som löneekonom inom privat eller offentlig sektor

Du får en bred kompetens inom området ekonomi, vilket ger dig den helhetssyn som krävs i moderna verksamheter för ekonomisk tillväxt. Du kommer att efter dina egna ambitioner och intressen kunna inrikta dig mot att arbeta som antingen löneadministratör eller ekonomiassistent.

Goda framtidsutsikter
Utbildningen är ett resultat av den stora efterfrågan på välutbildade löneekonomer som enligt prognosen kommer att råda på arbetsmarknaden under överskådlig framtid. Det är många företag som söker den här kompetensen samtidigt som vi står inför ett stort generationsskifte. Du kommer med andra ord att ha mycket goda chanser att få jobb efter examen.

Allt du behöver
Det nära samarbetet med näringslivet är ett mycket viktigt inslag i utbildningen. Dels genom att representanter från branschen medverkar i undervisningen dels genom att du som student får möjlighet att tillämpa dina kunskaper genom Lärande I Arbete (LIA).

För att ge dig en stabil grund inför kommande karriär innehåller kursutbudet allt från ekonomi och lönehantering till affärssystem, affärsjuridik och kommunikation.

Utbildningsledare:
Christina Vallin
08-508 409 46

Antagningen öppnar:
18 september 2019.

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2020-01-13

Slut

2019-12-20

2020-12-18

2021-12-17

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-11-06

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Löneekonom på Frans Schartaus Handelsinstitut.