På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Arbetsledare - Park och utemiljö

Arbetsledare - Park och utemiljö

Hermods Yrkeshögskola

Arbetsledare - Park och utemiljö

Vill du kombinera ledarskap med natur- och utemiljö?

Utbilda dig till arbetsledare inom den gröna näringen! Intresset för natur- och miljö ökar och likaså gröna ytor i Sveriges städer. Dessa områden behöver professionell skötsel och förvaltning.

Denna distansutbildning på halvfart vänder sig till dig som har erfarenhet inom branschen och nu vill ta steget att leda andra. Utbilda dig inom en växande bransch!

Utbildningens distansupplägg är utformat enligt arbetslivets önskemål. De studerande träffas på Ekerö i Stockholm vid tre tillfällen per termin, deltar i online-seminarium varje vecka och jobbar däremellan med projektuppgifter och självstudier.

Du lär dig planera, leda och följa upp trädgårds- och parkanläggningsprojekt så att de uppfyller kunders krav. Du får den praktiska erfarenheten som behövs, både för att lösa praktiska problem som uppstår i den dagliga driften och för att vinna förtroende. Vår YH-utbildning ger dig viktig kunskap vad som reglerar park och utemiljöer. Du lär dig arbetsmetoder, projektledning och verktyg för dagligt ledarskap. 

Vem är du som söker denna YH-utbildning?
Du som söker denna arbetsledarutbildning har några års yrkeserfarenhet från trädgårdsbranschen och känner att det är dags att gå vidare. Du trivs med ansvar och är van att få saker och ting att hända och har ett brinnande intresse för naturvård och allt som växer.

Våra samarbetspartners
Till utbildningen finns en ledningsgrupp med näringslivsrepresentanter från branschen. De ser till att utbildningen håller hög kvalitet och att utbildningens innehåll överensstämmer med de behov och krav som arbetslivet ställer.

Studietakt

50%

Poäng

240 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2020-06-12

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Arbetsledare - Park och utemiljö på Hermods Yrkeshögskola.