På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Hermods Yrkeshögskola

Fastighetsförvaltare

Branschen står inför mycket stora rekryteringsbehov då cirka 30 % av alla verksamma fastighetsförvaltare väntas gå i pension de närmaste tio åren. Men det är inte bara en ljus arbetsmarknad som väntar dig utan även ett intressant och spännande arbete med många bollar i luften. Är du den bollkonstnär som fastighetsbranschen letar efter?

Allt talar för att du som Fastighetsförvaltare kommer att möta en mycket god arbetsmarknad efter dina år hos oss och med den specialkompetens inom fastighetsförvaltning som denna utbildning ger dig. Branschen står inför mycket stora rekryteringsbehov.

Du kommer att möta en mycket god arbetsmarknad efter dina år hos oss med den specialkompetens inom fastighetsförvaltning som du får. Branschen står inför stora rekryteringsbehov då cirka 30 % av alla verksamma fastighetsförvaltare väntas gå i pension de närmaste tio åren. Under årskurs 2 kan du välja inriktning och specialisera dig antingen mot teknik eller ekonomi.

”Som fastighetsägare och förvaltare så ser vi ett stort behov av nyrekrytering de närmaste åren med tanke på de nya krav som ställs inom branschen. Vi ser även att vi kommer att ha stora pensionsavgångar och dessa luckor måste fyllas med bra och väl utbildat folk. Utbildningen behövs!”
Magnus Carlsson, Fastighetsförvaltare, Husman Lokaler.

Det ställs nya krav på kompetens inom ny teknik och ökade krav på professionalisering. De boende har idag allt högre krav på service där kundnöjdhet har blivit ett viktigt konkurrensmedel. Men det är inte bara en ljus arbetsmarknad som väntar dig utan även ett intressant och spännande arbete med många bollar i luften.

Efter utbildningen kan du arbeta som fastighetsförvaltare på fastighetsföretaget med ansvarig för förvaltningen av en eller flera fastigheter. Utbildningen har ett brett innehåll och ger dig den kompetens som krävs för de förvaltarroller som finns. Under årskurs 2 har du möjlighet att välja inriktning och specialisera dig antingen mot teknik eller mot ekonomi.

Ansökan och behörighet
På vår hemsida www.hermods.se/yh hittar du mer information om innehåll, behörighetskrav och hur urval och antagning går till. Ansöker gör du på www.yhnet.se.

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2018-07-31

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD