AI Business Consultant

AI Business Consultant, AI Företagskonsult, är ett program för artificiell intelligens som ger dig möjlighet att avgöra när AI kan användas som en verklig konkurrensfördel. Den här utbildningen är lämplig för nybörjare som är intresserade av rollen som AI företagskonsult i affärssammanhang.

Redan från början av utbildningen får du en förståelse för vilka tekniska förutsättningarna som krävs för att slutföra ett affärsprojekt inom AI. Du bygger på din kompetens genom att upptäcka trenderna inom digitala affärer och bli en oerhört värdefull tillgång för kunder som vill göra en positiv skillnad. Efter avslutad utbildning har du stora möjligheter att klättra i karriären på många olika sätt.

I rollen som AI Affärskonsult kommer du ge råd till verksamhetens ledning om hur de ska agera och utvecklas. Du kommer att med hjälp av AI-lösningar förenkla företagets processer och automatisera målen för att expandera och uppnå ett bättre resultat. Detta ger även fördelar för medarbetarutvecklingen.

Du kommer att ta en roll där du agerar som mellanhand och ökar förståelsen mellan affärsmöjligheter och tekniska möjligheter. Insikterna, kunskapen och kompetensen du kommer att få hjälper dig att nå positionerna som AI Företagskonsult, Digital Affärsutvecklare inom AI och AI Business Translator.

Utbildningen kommer att ge den kunskap och de färdigheter som krävs för att hjälpa dig att påbörja din karriär som AI Företagskonsult. Genom kontinuerlig planering och utförande av omvärldsanalyser kan du hjälpa till att identifiera nuvarande och kommande trender och affärsmöjligheter relaterade till AI och maskininlärning.

Du kommer att läsa 53 veckor på vårt campus i Stockholm, resterande 27 veckor gör du din praktik - var som helst i världen.

Avgifter: Avgiftsfritt och CSN berättigat för nordiska studenter.