Applikationsutvecklare till iPhone och Android

Gillar du att arbeta praktiskt med stark koppling mellan teori och praktik. Matchar beskrivningen dig? I så fall är IT-Högskolans utbildning Apputvecklare perfekt för dig!

Är du kreativ, gillar att komma på smarta och innovativa lösningar? Ser du inga gränser med hur vi kan utveckla samhället med hjälp av IT? Du brinner för applikationsdesign och skapandet av appar till Android, iPhone och iPad.

Som applikationsutvecklare tar du fram och underhåller appar till olika mobila enheter. Du behärskar att skapa appar native med Swift till iOS och Android men också via olika webbverktyg som t.ex. React Native. Du lär dig fler programmeringsspråk vilket ger dig en bred grund att stå på och det öppnar många dörrar som utvecklare. Det här är vår bredaste utbildning där du lär dig flera programmeringsspråk vilket gör att du själv kan välja din inriktning i yrkeslivet.

Efter utbildningens slut har du spetskompetensen inom Applikationsutveckling som IT-branschen efterfrågar. I vårt kontaktnät har vi en mängd IT-bolag som söker dig som utbildad Applikationsutvecklare.

Efter avslutad utbildning kan du jobba som:
• Applikationsutvecklare
• Applikationsprogrammerare
• Applikationsspecialist