På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Avancerad programering iPhone och Android

Avancerad programering iPhone och Android

Malmö Yrkeshögskola

Avancerad programering iPhone och Android

Appindustrin fortsätter växa starkt. Enligt EU behövs det ytterligare fem miljoner apputvecklare när avancerade appar blir människors vanligaste digitala verktyg för resor, inköp, utbildning, sport, nyheter, arbete, media, spel och underhållning.

Genom vår utbildning Avancerad Programmering iPhone och Android får du fördjupad kunskap i att utveckla nativeappar med Swift för iOS och med nya Kotlin och Java för Android. Lär dig hela produktionskedjan, från idé till försåld produkt, kunskap om kommersialisering och monetarisering av mobila lösningar samt test och kvalitetssäkring.

Fokus på smarta mobiler och surfplattor men utbildningen ger dig även en insikt i möjligheter med AppleTV, HomePod, AppleWatch, Android Wear och andra lösningar för hälsa och sjukvård, Internet of Things, HomeKit, ARkit och ARcore och andra kommande möjligheter för dig själv men också för framsynta företag i Lund, Malmö och Skåne.

Utbildningen är tuff med intensiva studier men den som anstränger sig kan få sin belöning i mycket attraktiva jobb i spännande branscher.

Våra klassrum för denna utbildning finns på IDEON i Lund där vi är omringade av stora och små företag som letar medarbetare med kunskaper inom apputveckling. Dessutom finns LTH och AXIS ett stenkast bort och SONY och Mobile Heights på andra sidan motorvägen.

Utbildningen passar dig som vill komplettera din akademiska utbildning med praktiska kunskaper, eller för dig som jobbat inom mobilindustrin men vill gå din egen väg, eller har jobbat med information- och marknadsföring och vill lära dig de nya möjligheterna, eller är nykläckt och ivrig från gymnasiet, eller helt enkelt känner att detta är rätt för dig!

Utbildningen är kostnadsfri, ger rätt till studiemedel och är drygt 1,5 år, 320 YH-poäng (64 veckor) där en termin (20 veckor) är arbetsplatsförlagd, vilket ofta ger fantastiska möjligheter att knyta kontakt med arbetslivet för fortsatta uppdrag eller anställning. Utbildningen är godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolan.

Förkunskaper: Du behöver ha minst gymnasieexamen samt godkända betyg i engelska, matte och programmering. Inom yrkeshögskolan gäller alltid ”eller motsvarande” så om du har en äldre utbildning eller anser att du på egen hand fått motsvarande kunskaper eller genom ditt arbete, ska du meddela oss när du söker. Läs mer på my.se för mer information.

Ansök direkt via webben på my.se och har du några frågor eller funderingar, ring 0200-210 999 eller maila [email protected] så hjälper vi till.

320 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-04-26

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD