På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Content manager

Content manager

Malmö Yrkeshögskola

Content manager

Content Manager är en utbildning för dig som vill jobba kreativt och affärsmässigt med nya digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att på bästa sätt ta ansvar för och utveckla ett företags eller en organisations digitala informationsflöde.

Lär dig hantera information, reklam, nyheter och kunskap i en värld där skärmen är det första vi ser på morgonen och det sista vi ser på kvällen, där den totala informationsmängden överstiger flera zettabytes och där du med ett klick når miljarder människor om du gör rätt.

Yrkeshögskoleutbildningen till Content Manager kommer göra dig tekniskt bevandrad, väl insatt i digitaliseringens möjligheter, lära dig analysera, tänka strategiskt och begripa affärer. Du måste förstå vart vi är på väg för att bäst kunna tillvarata alla nya möjligheter som följer med den snabba tekniska utvecklingen.

Det finns idag hundratals lediga jobb som Content Manager. Ledande digitala byråer men också företagens marknads- och informationsavdelningar letar alla efter content managers som kan ansvara för att digitala budskap skapas, publiceras, övervakas, analyseras och förbättras för att nå allt högre mål. Att oförtröttligt stärka uppdragsgivarens varumärken och affär på bästa sätt med lösningar som engagerar och konverterar.

Det är ett tufft jobb som kräver både engagemang, och stor kompetens. Därför erbjuder vi denna utbildning för dig som vill leda och utveckla fantastiska contentstrategier för en mycket spännande digital framtid.

Studieort

Malmö kommun

Studietakt

100%

Poäng

420 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2020-12-18

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Content manager på Malmö Yrkeshögskola.