På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Ok

Community Manager – distans

Community Manager – distans

Nackademin

Community Manager – distans

OBS!
Denna utbildning kommer att göras sökbar om YH-Myndigheten ger sitt godkännande för start.
Besked om godkänd start lämnas i mitten av januari.

Detta är en ny distansutbildning som är planerad att starta hösten 2022. Gör en intresseanmälan och bli först att veta om utbildningen startar. Besked om start kommer den 13 januari.

Som Community Manager har du en nyckelroll inom en verksamhets affärsutveckling genom att du analysera den digitala närvaron för att kunna skapa och utveckla communitys på digitala plattformar. Utmaningen är att gynna och värna om det engagemang som finns kring företagets produkt eller nyckelfrågor.

En Community Manager besitter kunskap i att analysera och är specialiserad på att förstå kundernas beteende i de digitala kanalerna, du skapa personas, tar fram och omvandlar relevant och kvalitativa data som ligger till grund för en verksamhets digitala strategi.

Du som väljer att studera till Community Manager behöver förståelse och färdigheter i det engelska språket, då arbetet sannolikt kommer att ske med kunder som även har en internationell närvaro. Även många av de verktyg som används är skrivna på och kommuniceras på engelska.

LIA
En tredjedel av din utbildning är förlagd på en verklig arbetsplats. Där får du, under erfaren handledning, omsätta teori i praktisk arbetslivserfarenhet och utveckla, fördjupa och befästa dina lärdomar till kunskap. Du får värdefulla kontakter och lär känna branschen på ett djupare plan.

Efter din utbildning kan du jobba som:

  • Channel manager
  • Community Manager
  • Costumer relation manager
  • Growth marketing manager
  • Marketing manager
  • Marknadskoordinator

Studietakt

100%

Poäng

300 YH-poäng

Preliminär start*

2022-08-01

Preliminär slut

2024-02-29

Ansökan öppnar*

Ansökan stänger*

2022-01-13

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD
Utbildningens webbsida

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Community Manager – distans på Nackademin .