På Yhguiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Management inom besöksnäringen

Management inom besöksnäringen

Östsvenska yrkeshögskolan

Management inom besöksnäringen

Vill du vara en del av den växande hotell/besöksnäringen? Utbildningen ”Management inom besöksnäringen” ger dig kunskap och verktyg som gör dig attraktiv för framtida jobb inom den snabbt expanderande besöksnäringen.

Behovet av utbildad och kompetent personal är stort. Efter utbildningen har du förutsättningar att få ledande befattningar inom tex hotell, turistbyrå, kongresscenter, eventbyrå, olika upplevelseföretag mm. Möjliga yrkesroller kan vara receptions-, konferens-, boknings- eller hotellchef, teamleader, destinationsutvecklare, turistinformatör och mycket mer. Besöksnäringen är framtidens bransch!

Turistakademin vid Nyströmska skolan har lång erfarenhet av att bedriva turismutbildning och har genom detta ett stort nätverk och ett gott samarbete med många hotell och företag inom besöksnäringen, både inom regionen och i landet i övrigt. 

300 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2018-08-27

2019-08-26

Slut

2018-06-08

2020-03-01

2021-03-01

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2018-06-17

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Reportage om utbildningen

Besöksnäringen växer! Väx till ledare hos oss!

För den som drömmer om en karriär inom den växande hotell och besöksnäringen finns nu nya möjligheter. På Turistakademi...
Läs mer

Bli ledare inom hotell och konferens!

För den som drömmer om en karriär inom den växande hotell och turismnäringen finns nu nya möjligheter. I Söderköping st...
Läs mer