På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Specialistundersköterska, avancerad omvårdnad och palliativ vård

Specialistundersköterska, avancerad omvårdnad och palliativ vård

Östsvenska yrkeshögskolan

Specialistundersköterska, avancerad omvårdnad och palliativ vård

Det här är utbildningen för dig som är undersköterska och vill ha fördjupad kompetens för vård och omvårdnad i livets slutskede.

Som specialistundersköterska inom palliativ vård kan du arbeta inom t.ex. omsorg, slutenvård eller hospicevård. Fokus i palliativt arbete är att skapa bästa möjliga livskvalitet för vårdtagare med obotlig sjukdom samt att stötta närstående.

Arbetet handlar om att ta vara på det friska och se människan bakom det sjuka. Arbetet genomförs i team tillsammans med bl.a. sjuksköterska, läkare och sjukgymnast och det är vanligt att du får bära primärt ansvar tillsammans med sjuksköterska för ett antal vårdtagare.

Som specialistutbildad inom palliativ vård kan du även få möjlighet att vara en rådgivande och handledande profession i den verksamhet du arbetar i. Att specialisera sig som undersköterska inom palliativ vård innebär att du bygger upp en fördjupad mental och praktisk färdighet för hur du förhåller dig och skapar bästa möjliga livskvalitet till individer som befinner sig i livets slutskede.

200 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2018-07-31

Studietakt

50%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD