På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Digital marknadsförare

Digital marknadsförare

Sälj & Marknadshögskolan

Digital marknadsförare

Brinner du för digitala kanaler och marknadsföring? Med denna YH-utbildning till Digital marknadsförare får du spetskompetens och kunskap inom kommunikation för digitala, mobila och sociala kanaler.

Bli expert inom digital marknadsföring

Under utbildningen till Digital marknadsförare förbereds du för arbete inom digital marknadsföring, med kompetensutveckling kring kommunikation inom digitala, mobila och sociala kanaler. Du får även färdigheter för hantering av kund-och marknadskommunikation i digitala kanaler. Utbildningen rustar dig för arbete med strategi, analys, utveckling och planering av marknadsföringsarbetet inom företag. Under utbildningen får du den teorietiska grunden som kompletteras med praktisk övning, allt för att du ska få fördjupad och aktuell kunskap.

Upplägget av utbildningen har formats i samarbete med näringslivet och är uppdaterad för marknadens behov. Utvecklingen inom området går fort varför vi hela tiden håller utbildningsinnehållet uppdaterat.

Vem är du som söker utbildningen?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom marknadsföring, försäljning eller tidigare utbildning inom yrket. Du brinner för marknadsföring och digital media. Du har ett intresse för marknadsföring och vill fördjupa dig inom branschen. Vi ser att du har förkärlek och kunskap för data och teknik då utbildningen behandlar marknadsföringen ur ett digitalt och tekniskt perspektiv.

Vad blir du efter utbildningen?
Efter avslutad utbildning väntar en karriär inom digital marknadsföring. Du har möjlighet att välja att arbeta inom yrkesroller såsom datakonsult inom webb och multimedia eller med digital marknadsföring på större eller mindre företag.

Ledningsgrupp/Samarbetspartner
Till utbildningen finns en ledningsgrupp med näringslivsrepresentanter från branschen. De ser till att utbildningen håller hög kvalitet och att utbildningens innehåll överensstämmer med de behov och krav som arbetslivet ställer.

Utbildningsledare i Stockholm
Rickard Mårtensson
072- 209 73 49

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2019-09-02

2020-09-02

Slut

2019-06-07

2020-06-07

2021-06-11

2022-06-10

Studietakt

100%

Sista ansökn.dag *

2019-04-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Digital marknadsförare på Sälj & Marknadshögskolan.