På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Agil Projektledare

Agil Projektledare

Teknikhögskolan

Agil Projektledare

Agil projektledare är utbildningen för dig som vill ha ett kreativt, föränderligt och utvecklande arbete inom projektledning. Framtidens ledarskap är agilt – studera och arbeta samtidigt under studietiden!

Som agil projektledare arbetar du kundorienterat. Du leder ett team som kommer med snabba delleveranser till kunden, utvärderar dessa med kunden och sätter nya mål med kunden. Målet med ditt projekt är rörligt och utvecklas i takt med vad projektet levererar.

Efter utbildningen kan du arbeta som agil projektledare och agil manager, där du har möjlighet att arbeta inom flera yrkesområden, så som arkitektur, IT, bygg och anläggning samt samhällsbyggnad i stort.

Utbildningsform och upplägg
Agil projektledare är en yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) som du läser på distans under 1,5 år (50 %). Under studietiden kommer det att vara cirka 9 obligatoriska träffar på Teknikhögskolan i Karlstad.

Med tanke på utbildningens upplägg och studietakt kan du kombinera jobb med studierna. Ett tips är att be din arbetsgivare om tid att omsätta det teoretiska du lärt dig på din arbetsplats.

Läs mer på Teknikhögskolans hemsida.

150 YH-poäng

Start *

2019-08-26

2020-08-01

Slut

2021-01-15

2022-01-14

Studietakt

50%

Sista ansökn.dag *

Sen ansökan

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Teknikhögskolan

Laddar...

Teknikhögskolan

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Agil Projektledare på Teknikhögskolan.