På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Fullstack Developer.NET

Fullstack Developer.NET

Teknikhögskolan

Fullstack Developer.NET

Världen digitaliseras – var med och bygg upp den!

Är du intresserad av de tekniska aspekterna i skapandet av en applikation? Vill du lära dig hur man bygger effektiva, säkra och kvalitativa system och kunna analysera och optimera databaser? Då ska du söka till utbildningen Fullstack Developer.NET. Efter utbildningen har du kompetens att som utvecklare inte bara behärska ett datorspråk utan djupare förståelse för alla de andra komponenterna som ingår i framtagning av en modern app.

Som Fullstack Developer.NET är det du som har förståelsen för hur applikationer används och vilka tekniska preferenser plattformen som applikationen ska köras på, ska ha. Du arbetar med användarvänligheten i fokus och har en kunskap om hur man bygger effektiva och skalbara system.

Framtiden som Fullstack Developer.NET är minst sagt ljus med en stor och ökande efterfrågan på arbetsmarknaden. En självklar utbildning för dig som vill göra karriär inom den blomstrande IT-branschen.

Utbildningen Fullstack Developer.NET har tagits fram tillsammans med aktörer från arbetslivet för att på bästa sätt identifiera de kompetensbehov som finns på arbetsmarknaden. Detta innebär att du som studerande får en komplett grund att stå på i din yrkesroll, med kunskaper om de områden som idag är de mest eftertraktade på området.

Mål med utbildningen Fullstack developer.net
Efter avslutad utbildning kan du hantera funktioner i Windowsapplikationer, skapa systemapplikationer och molntjänster samt kunna bygga databaser. Du kommer att på ett lättförståeligt sätt kunna kommunicera på både branschenlig engelska och svenska. Du kommer ha kunskap om hur olika applikationer kopplas till databaser, uppbyggnaden av en rapportmall och kunna ta fram design för en tänkt applikation.

Karriär efter utbildningen
Det råder mycket stor brist på rätt kompetens inom IT- och telekomsektorn, så till den grad att det beräknas vara ett underskott med 60 000 personer år 2020. Därför kommer du att vara högt eftertraktad på arbetsmarknaden efter din examen med din bredd och kompetens inom .NET-området. Du kommer ha värdefull kunskap med dig från utbildningen som gör att dig så pass flexibel att du utan problem kommer att kunna gå in i olika projekt och stötta upp processer för att driva projekt i mål.

Efter utbildningen kommer du att kunna skapa interaktiva, datadrivna .NET-applikationer, systemapplikationer för Windows Azure, molntjänster och mer därtill. Yrkesroller som utbildningen leder till är i första hand Fullstack-utvecklare men du kommer även kunna axla rollen som:

  • mjukvaruutvecklare
  • systemutvecklare
  • applikationsutvecklare
  • databasutvecklare
  • databasdesigner

Kontakt
Stefan Olsson, utbildningsansvarig
031-700 83 09

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-06-07

2020-06-07

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Teknikhögskolan

Laddar...