På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Green Logistic Management

Green Logistic Management

Teknikhögskolan

Green Logistic Management

De flesta företag i de flesta branscher kommer idag på något sätt i kontakt med logistik. Att den är miljövänlig blir allt viktigare. Som logistiker med ett miljöinriktat perspektiv har du därför en unik ställning på arbetsmarknaden.

De flesta företag i de flesta branscher kommer idag på något sätt i kontakt med logistik. Att den är miljövänlig blir allt viktigare. Som logistiker med ett miljöinriktat perspektiv har du därför en unik ställning på arbetsmarknaden. Dessutom kan du arbeta extra under din studietid vid sidan av skolan.

Vad gör en logistiker?
Som logistiker eller annan yrkesroll inom logistik arbetar du ständigt med att planera och utveckla logistik- och transportmöjligheter på effektivast sätt. Du planerar och genomför projekt med fokus på att kombinera miljö-, effektivitets- och kostnadstänk för att skapa en välfungerande logistik med hållbar ansats. För att passa i denna yrkesroll bör du vara lösningsorienterad, resultatinriktad, strukturerad och ha god samarbetsförmåga.

Vad kan jag arbeta med efter examen?
Efter din examen kan du arbeta på både små och stora företag, i roller som till exempel logistiker, team- eller arbetsledare inom logistik, produktionslogistiker, logistik- och verksamhetsutvecklare/planerare samt transport- och logistikledare.

Vilken kunskap har jag efter utbildningen?
Efter avslutad utbildning kan du planera och styra logistikflöden med hänsyn till miljö och hållbarhet. Du har djup kunskap i Supply Chain Management, tredjepartslogistik och hur olika val påverkar de logistiska effektivitetsvariablerna. Du får med dig managementteori och utvecklar din ledarskapsförmåga för att kunna leda såväl projekt som medarbetare framåt. Sammantaget blir du väl förberedd för yrkesrollen och får den specifika kompetens som arbetslivet efterfrågar.

Praktiska frågor om utbildningen
Liselotte Issakainen, studerandeansvarig
076-101 43 92

415 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2019-08-01

Slut

2019-06-10

2020-06-12

2021-06-11

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Teknikhögskolan

Laddar...