På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

E-Commerce Product Manager Borås

E-Commerce Product Manager Borås

Uddevalla Vuxenutbildning

E-Commerce Product Manager Borås

Utbildningen E-Commerce Product manager ger dig kompetens att utveckla digitala affärer och ta fram e-handelslösningar som skapar långsiktig affärsnytta i företag. Du förbereds för att ta ett affärsmässigt ansvar för produkt/lösning/funktion av hela eller delar av e-handelssystemet. Du leder utvecklingsprocesser och ser till att produkt/lösning är i fokus och i linje med företagets marknadsstrategi och affärsplan. Du blir en viktig länk mellan marknad, kund, affären, utvecklingsteam och ledning.

I utbildningen utvecklar du kunskaper i centrala delar av ett e-handelssystem med fokus på e-handelsplattform, affärssystem, integrationer, processkartläggning och verksamhetsutveckling. Vidare får du en gedigen grund i e-handel, digitala affärer, Agile utveckling och Product management. Tillsammans ger det de tvärfunktionella kompetenser du behöver för att kunna jobba som E-Commerce Product manager, E-handelsanasvarig och Affärskonsult inom e-handel.

Uddevalla, Lidköping eller Borås
Utbildningen ges på Högskolecentrum Bohuslän i Uddevalla med sändning till Lidköping och Borås, där det finns grupper med studerande. Lärare finns i Uddevalla och undervisar två till tre dagar i veckan. Din e-handelsutbildning i regionen.

Du kan jobba som

  • E-Commerce Product Manager
  • Produktledare inom e-handel
  • E-handelsansvarig
  • Affärskonsult e-handel

Under två LIA-praktikperioder är du ute på företag och tillämpar dina nya kunskaper i praktisk yrkesutövning. I samband med praktikperioderna får du också uppgifter med dig från skolan att lösa.

Kontakt
Joakim Nilsson
0522-69 61 28

Studieort

Borås kommun

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2021-08-01

Slut

2022-06-30

2023-06-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om E-Commerce Product Manager Borås på Uddevalla Vuxenutbildning.