På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Reklam & marknadsföring

Reklam & marknadsföring

Yrgo

Reklam & marknadsföring

Reklam och Marknadsföring är en tvåårig grundläggande kreatörsutbildning på heltid för dig som vill jobba som art director eller copywriter på kommunikationsbyrå. Eller för dig som vill arbeta som marknadsförare.

Fokus på att skapa utmanande idébaserad kommunikation utifrån ett tydligt syfte och mål. Prestigelöshet, egen drivkraft och förmåga att tänka konceptuellt är avgörande för att du ska trivas och tillgodogöra dig utbildningen.

Föreläsningar och workshops varvas med längre projekt där ni får träna på att jobba prestigelöst i en kreativ arbetsgrupp med art director, copywriter och projektledare, på samma sätt som i verkligheten. Kursplanen omfattar hela kommunikationsprocessen från research, omvärldsspaning, analys, branding, positionering och kommunikativ strategi till insikts- och idéarbete, kreation, presentation och praktiskt genomförande och planering av kampanjer i olika media.

Utbildningen sker i högt tempo i nära samarbete med branschen, med yrkesverksamma lärare som föreläsare, handledare och mentorer. Du får en bred kunskapsbas och praktisk erfarenhet i hur av samarbetet mellan reklamköpare och reklambyrå fungerar. En längre praktikperiod är dessutom ett viktigt inslag i utbildningen då de studerande får möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Arbetsmarknad
Utbildningen är inriktad mot både reklambranschen och marknadsavdelningar inom företag och organisationer. Tänkbara framtida yrkesroller kan vara som copywriter, art director eller marknadsförare.

För mer info kontakta
Christina Sandell
0705-08 33 90
 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2019-01-31

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Yrgo

Laddar...