På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Teater-, Event- & Scentekniker

Teater-, Event- & Scentekniker

Yrgo

Teater-, Event- & Scentekniker

STARTAR EJ 2021

Drömmer du om ett tekniskt avancerat arbete och en ledande roll, bakom scenen?
Teater-, Event- & Scentekniker är en tvåårig grundläggande event- och teaterteknisk utbildning på heltid för dig som vill jobba som scentekniker, ljustekniker, projektions- och mediatekniker, eventtekniker, Stage Manager eller liknade på landets alla scener och arenor.

Efter avslutade studier ska du självständigt kunna ansvara för arbetet med en hel scen- och/eller en eventproduktion på turné. En event-, scen- eller teatertekniker har specialiserad tekniskt kunnande inom ljus-, scen- och bildproduktion. Att förstå teknikens roll och kunna samverka i en kreativ och skapande process är nödvändigt, liksom att kunna agera som projektledare i en komplex produktion med ekonomiskt ansvar. Du arbetar entreprenöriellt med goda kunskaper om branschens omvärld och villkor. I din roll ingår även att riskbedöma och självständigt ansvara för säkerheten inom scen, teater och event. Dessutom ska du ansvara för en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetssätt, utöver att kunna kommunicera väl och skapa, samt etablera goda relationer.

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Slut

2021-05-28

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Teater-, Event- & Scentekniker på Yrgo.