På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

TRAC diplomerad resekonsult

TRAC diplomerad resekonsult

YrkesAkademin

TRAC diplomerad resekonsult

VAD GÖR EN TRAC DIPLOMERAD RESEKONSULT?

Som resekonsult är du expert på resor, bokning och paketering av resetjänster. Du hjälper så väl privatkunder, affärsresekunder eller grupper att planera och boka sina upplevelser. Idag sker mycket bokning online vilket innebär en hel del support kring självbokning och ändringar av redan genomförda bokningar.

En stor del av arbetet innebär också…
Att arbeta som rådgivare och säljare av upplevelser med stöd i moderna bokningssystem så som t.ex. Amadeus. Din framtida arbetsplats kan bland annat vara på online- privat- eller affärsresebyråer, hos grupp- och konferensresearrangörer eller researrangörer.

Jobbmöjligheter
TRAC, Travel Academy är en utbildning framtagen av svenska resebyråföreningen och ett kvalitetsmått på kompetens. TRAC-utbildade är mycket efterfrågade på resebyråerna och ett känt begrepp i branschen. Utbildningen gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden och ger dig bland annat kunskaper i bokningssystemet Amadeus.

Utbildningens distansupplägg
Utbildningen är på heltid och den studerande behöver vara tillgänglig under dagtid. Det är totalt 14 fysiska träffar under utbildningens 2 år.

Utbildningens mål
TRAC- Travel Academy – Är ett inregistrerat varumärke. När du har klarat studierna med godkänt betyg får du betyg, examensbevis och TRAC-diplom. Många av resebyråerna som anställer har krav på att man ska ha gått en TRAC-utbildning.

TRAC ägs av Svenska Resebyråföreningen, ERV, SAS, SJ, Fritidsresor, Amadeus Scandinavia AB, Passagerarrederiernas Förening och Svenska Bussbranschens Riksförbund.

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-06-07

2020-06-12

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

YrkesAkademin

Laddar...