På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Optimering av hållbara energisystem

Optimering av hållbara energisystem

Yrkeshögskolan EEoT

Optimering av hållbara energisystem

Vill du satsa på ett framtidsyrke med mycket goda möjligheter att direkt efter utbildningen komma ut i arbetslivet? Vill du bidra till att utveckla miljövänliga energilösningar? - I så fall har du hittat rätt utbildning att ansöka till!

Det här är en utbildning för dig som vill jobba med att utveckla hållbara energilösningar, e-mobility och energioptimering. Med examen från den här utbildningen kan du arbeta som specialiserad ingenjör och göra stor skillnad för miljön.

Som energioptimerare ser du till hur olika system fungerar idag, hur de kan förbättras och hur länge och hur bra de nya system förväntas fungera.

Kvalificerade energiprojekt kräver kompetent personal som förstår dagens och morgondagens utmaningar. Med en yrkeshögskoleexamen inom optimering av hållbara energisystem är du rustad för att göra såväl avancerade analyser som att genomföra det praktiska installationsarbetet.

Utbildningen ger dig också kunskap om hur du driver framgångsrika projekt för kunds räkning som konsult eller som anställd.

Utbildningen ger dig en kompetens som är eftertraktad idag och ännu mer imorgon
Det råder brist på personer som kan arbeta med energieffektivisering och branschen behöver fyllas på med betydligt fler människor. Det finns också ett helt nytt behov av personer med ämnesöverskridande kompetens som kan fylla helt nya roller på arbetsmarknaden. Framtidsutsikterna är alltså mycket goda.

Din framtida yrkesroll kan vara specialiserad ingenjör med inriktning på energisystem och dess optimering , el-energiprojektör eller konsult inom elsystem och e-mobility.

Utbildningen omfattar 400 Yh-poäng, vilket motsvarar två års heltidsstudier. Upplägget är platsbunden online utbildning.

Optimering av Hållbara Energisystem är en godkänd yrkeshögskoleutbildning vilket innebär att du som student har rätt till studiemedel via CSN.

Studietakt

100%

Poäng

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2021-08-30

Slut

2022-06-30

2022-07-23

2023-06-30

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Optimering av hållbara energisystem på Yrkeshögskolan EEoT.