På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Redovisningsekonom - distans

Redovisningsekonom - distans

Yrkeshögskolan i Eslöv

Redovisningsekonom - distans

Redovisningsekonom, 300 YH-poäng, distans, 50% studietakt

Utbildningens mål
Utbildningen ska ge dig de kunskaper du behöver för att självständigt kunna arbeta med en organisations redovisning, bokslut och deklaration. Du ska kunna medverka vid lösandet av handelsrättsliga och skatterättsliga problem. Du ska självständigt kunna arbeta med ekonomisk planering, kontroll och styrning. Du ska kunna medverka vid affärsutveckling i ett bredare perspektiv än det traditionellt rutininriktade dagliga ekonomiarbetet.

Efter examen
Efter utbildningen ska du kunna arbeta som redovisningsekonom på en revisionsfirmas redovisningsavdelning eller på en redovisningsbyrå. Du kan också arbeta som redovisningsekonom på ett företags ekonomi- eller löneavdelning eller som ekonomiansvarig på ett mindre företag. En del väljer att starta eget företag som redovisningskonsult.

Utbildningens studieform och omfattning
Utbildningen bedrivs på distans med 50 procent studietakt. Två veckors studier på halvfart motsvarar 5 YH-poäng. Utbildningen är 120 veckor lång, vilket innebär sex terminer med två sommaruppehåll. Undervisningen baseras på distansstudier kombinerat med ca tre träffar i Eslöv per termin.

Arbetsmarknad
Arbetsmarknaden för redovisningsekonomer ser ljus ut. Det gäller både studerande som inte arbetat i branschen tidigare och för dem som redan arbetar/har arbetat i branschen där nya möjligheter öppnar sig för att, efter examen, gå vidare till mer avancerade arbetsuppgifter.

Kontakt
Utbildningsledare [email protected],
076-7233836

300 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2019-04-30

2020-06-10

2021-06-11

Studietakt

50%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD