På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Hiss- och rulltrappstekniker

Hiss- och rulltrappstekniker

Yrkeshögskolan Kungsbacka

Hiss- och rulltrappstekniker

Branschen är i stort behov av utbildade hiss- och rulltrappstekniker med modern kompetens som snabbt kan komma in i jobbet. Målsättningen med utbildningen är att 100% ska få jobb.

I utbildningen till hiss- och rulltrappstekniker får du lära dig att installera, modernisera och reparera hissar och rulltrappor. Yrket innebär att du får ett fritt och omväxlande arbete där teknisk kunskap varvas med mycket kundkontakt.

Efter avslutad ubildning kan du arbeta som hisstekniker, rulltrappstekniker, servicetekniker för hissar och rulltrappor. I ditt arbete är du mycket ute på fältet och reparerar och installerar hissar och rulltrappor.

I utbildningen ingår företagsförlagd praktik, så kallad LIA. Här fördjupar och utvecklar du dina kunskaper samtidigt som du skapar kontakter och lär känna branschen. Det ingår en hel del engelskspråkigt material i kurserna då många av de stora företagen har engelska som koncernspråk.

Kontakta gärna
Eva Klingnäs
Utbildningsledare & Samordnare
0300-83 44 15

Studietakt

100%

Poäng

200 YH-poäng

Start *

2021-09-01

2022-09-01

Slut

2022-06-10

2023-06-09

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Hiss- och rulltrappstekniker på Yrkeshögskolan Kungsbacka.