På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Redovisningskonsult/rådgivare

Redovisningskonsult/rådgivare

Yrkeshögskolan Kungsbacka

Redovisningskonsult/rådgivare

STARTAR EJ 2021

Utbildningen väder sig till dig som är intresserad av att arbeta som redovisningskonsult men också som rådgivare. Utbildningen innehåller också affärsjuridik, budgetarbete och verksamhetsstyrning.

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning. Yrkesrollen har förändrats de senaste åren med digitalisering och krav på medarbetare som kan hantera ny programvara. 

På den här yrkeshögskoleutbildningen läser du bland annat Digital Transformation för breddad förståelse av utvecklingen. Med examen från den här utbildningen kommer du vara mycket eftertraktad på arbetsmarknaden.

Stora pensionsavgångar och ett gynnsamt affärsklimat har gjort att efterfrågan på redovisningsekonomer har ökat och även medfört nya roller inom området så som redovisningskonsulter och rådgivare. 

Utbildningen varvar teori och praktik och en del av utbildningstiden är ute i arbetslivet. Här fördjupar och utvecklar du dina kunskaper samtidigt som du skapar kontakter och lär känna branschen. 

Efter examen kommer du kunna arbeta som redovisningskonsult med bokföring, fakturering, bokslut, deklaration och årsredovisning. Du kan också jobba som redovisningsekonom, redovisnings- och revisionsassistent samt som ekonomiansvarig.

Studietakt

100%

Poäng

410 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

Slut

2021-05-28

2022-05-26

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Redovisningskonsult/rådgivare på Yrkeshögskolan Kungsbacka.