På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Ekbackeskolan

Ekbackeskolan

För att behålla sin konkurrenskraft behöver ett företag idag kompetenta välutbildade medarbetare förberedda på de höga miljö- och kvalitetskrav som ställs inom sammanfogningsbranschen.

Vi utbildar er personal så ni kan möta utmaningarna professionellt och säkert. Ekbackeskolans IWS-utbildning uppfyller Internationella kvalitetskraven enligt IIW och EWF och är godkänd av Svetskommissionen.

Utbildningen till Internationell Svetsspecialist är för dig som behöver utveckla och fördjupa dina kunskaper inom yrket. Kraven på svetsande företag ökar vilket medför hårdare regleringar kring material och svetsprocedurer. Som ansvarig för svetsverksamheten krävs kunskaper som rör hela tillverkningsprocessen. Dina beslut är avgörande dels för miljön men också för ekonomin och kvaliteten.

iws.ekbackeskolan.se

Utbildningar

Certifierad svetsare med kvalificerad kompetens

Ekbackeskolan

Kvalificerad svetsare inom energisektorn

Efter avslutad utbildning har du de kompetenser som krävs för anställning inom t.ex. off-shore industrin och energisektorn (kärnkraftverk, vindkraftsindustrin och tillverkning av värmepannor) Du kommer att lära dig kvalificerad svetsning i olika material och med olika metoder, såväl individuellt som i arbetslag, producera och läsa ritningar, läsa och förstå men även skriva egna WPS-er.

För att kunna tillgodogöra sig utbildningen krävs att sökande…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2018-09-10)

2019-09-01

2020-09-01

Utbildningsslut:

2019-07-31

2020-07-31

2021-07-31

Antal poäng:

240 YH-poäng (ca 1,2 år)

Studietakt:

100%

Studieort:

Osby kommun