På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola

Adress: Anckargripsgatan 3, 211 19 MALMÖ

Tel 0200-210 999

Tel info@my.se

Telmy.se

Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola har startats av personer med lång erfarenhet av utbildning inom nya medier och informationsteknik. Vi känner att de befintliga högskolorna inte riktigt hänger med i den snabba tekniska utvecklingen och framförallt inte i alla de nya affärsmöjligheter som skapas.

Det gäller vara snabb, det gäller vara med och det gäller att kunna göra och få iväg resultat. Den som vinner i vår värld är den som levererar. Därför är Malmö Yrkeshögskola extremt praktiskt inriktad och ställer höga krav på dig som student att arbeta hårt och målmedvetet,

Malmö Yrkeshögskola styrs av en ledningsgrupp där näringslivet är i majoritet och du kommer bland annat träffa ledamöter från operatörer, tillverkare och tjänsteleverantörer som tillsammans med övriga ledamöter kommer se till att din utbildning och din kunskap blir vad som efterfrågas.

Skolan har lokaler på Anckargripsgatan 3 i Malmö, nära centralstationen samt på IDEON i Lund.

my.se

Utbildningar

Content manager

Malmö Yrkeshögskola

Content Manager är en utbildning för dig som vill jobba kreativt och affärsmässigt med nya digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att på bästa sätt ta ansvar för och utveckla ett företags eller en organisations digitala informationsflöde.

Lär dig hantera information, reklam, nyheter och kunskap i en värld där skärmen är det första vi ser på morgonen och det sista vi ser på kvällen, där den totala informationsmängden överstiger flera zettabytes och där du med ett klick når…

Utbildningsstart:

Påbörjad (2019-01-07)

Utbildningsslut:

2020-12-18

Studietakt:

100%

Antal poäng:

420 YH-poäng (ca 2,1 år)

Studieort:

Malmö kommun

Programmerare iPhone och Android

Malmö Yrkeshögskola

I vår utbildning Programmerare iPhone och Android lär du dig effektiva sätt att ta fram appar, både med Swiſtför iOS och iPadOS till nya Kotlin för Android.

Du får också tillfälle se närmare på avancerade mobilspel, nya mobila lösningar för hälsa och sjukvård eller learnification för skolan under det nya designblocket.

Utbildningen är tuff med intensiva studier plus ett långt moment av arbetsplatsförlagd utbildning (LIA). Men den som anstränger sig kan få sin belöning i mycket attraktiva…

Utbildningsstart:

2020-09-07

2021-09-01

2022-09-01

Utbildningsslut:

2021-12-31

2022-12-31

2023-12-31

Ansökan öppnar:

Ansökan stänger:

2020-05-15

Studietakt:

100%

Antal poäng:

280 YH-poäng (ca 1,4 år)

Studieort:

Malmö kommun

Branscher:

Data & IT