På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Projektledare Elkraft distans

Projektledare Elkraft distans

Åsbro kursgård

Projektledare Elkraft distans

Projektledare elkraft – distansutbildningen som tar dig till nästa steg i arbetslivet

Är du redo att ta nästa steg in i en ledarroll med mer övergripande ansvar? Via Åsbro Kursgårds tvååriga distansutbildning kan du få den kompetens du behöver för att bli en eftertraktad projektledare på arbetsmarknaden. 

Åsbro Kursgård jobbar i nära samarbete med marknadens största aktörer. Det ger dig inte bara de senaste och mest relevanta kunskaperna för arbetslivet, utan även en möjlighet att nätverka och skapa kontakter med energibranschens arbetsgivare. På Projektledare elkraft får du kunskap om branschens lagar och föreskrifter, men också hur du tar på dig ledarrollen och driver ett framgångsrikt team från start till mål. Kompetensen du skaffar dig genom den här utbildningen på Åsbro Kursgård är hett eftertraktad bland arbetsgivarna och det kan vara din chans att kliva fram och hitta din nya yrkesroll.

– Som projektledare elkraft har man en av branschens viktigaste arbetsuppgifter. Att med kunskap och professionalism genomföra projekt med teknisk kvalitet, i rätt tid, till ställda krav och en nöjd kund. Utbildningen ger en stabil grund att bygga vidare på för framtida möjligheter och utmaningar, säger Alf Karlsson som bedriver konsultverksamhet och utbildning inom elkraftteknik.

Kursinnehåll
Utbildningen är till stor del teoretisk och kommer bedrivas på distans, främst via en digital studieplattform. I utbildningen ingår även totalt 13 nätverksträffar på plats på Åsbro Kursgård. Dessa kommer bland annat omfatta realistiska övningar på kursgårdens anläggning, längre LIA-perioder (lärande i arbete) och ett examensarbete ingår också i utbildningen, men till största delen utgörs den av självstudier. Delar av utbildningen sker på engelska.

Kursöversikt

  • Energibranschen, 20 poäng
  • Anläggningsteknik för projektledare elkraft, 40 p
  • Affärsmannaskap för projektledare elkraft, 30 p
  • Projektgenomförande elkraft, 30 p
  • Projektledarrollen elkraft, 40 p
  • Lärande i arbete, 65 p
  • Projektarbete, 20 p
  • Examensarbete, 20 p

Totalt: 265 poäng

265 YH-poäng

Start *

Påbörjad

2019-09-13

2020-09-11

Slut

2019-10-31

2021-06-11

2022-06-10

Studietakt

50%

Sista ansökn.dag *

2019-06-02

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

Ansök direkt

Åsbro kursgård

Laddar...

JAG VILL HA MER INFORMATION

Vill du ha mer information om en utbildning? Här kan du kontakta utbildningsanordnaren om Projektledare Elkraft distans på Åsbro kursgård.