På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Film

Internationell transportlogistiker

Internationell transportlogistiker

Hermods Yrkeshögskola

Internationell transportlogistiker

Som transportlogistiker arbetar du med planering, organisering och verkställande av transporter på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Transportbranschen blir allt mer global och är i ständig förändring vilket ställer stora krav på aktuell kompetens. Denna utbildning förser dig med rätt färdigheter inom logistik som bereder dig på en internationell karriär om så önskas.

Efter utbildningen
Efter avslutad utbildning möjliggörs en karriär inom olika branscher och företag kopplat till logistik. Du kan inneha yrkesroller såsom transportlogistiker, transportledare, transportplanerare eller speditör.

Innehåll och upplägg
Utbildningen förser dig med kunskap inom transportjuridik, transportledning, Supply chain management samt internationell handel för att nämna ett antal fokuspunkter. Utbildningen har ett entreprenöriellt lärande där studerande uppmuntras till att finna egna lösningar. Inom utbildningen varvas teori med praktik för att skapa en större förståelse och ge en helhetsbild av Internationell transportlogistik.

Våra samarbetspartners
Till utbildningen finns en ledningsgrupp med näringslivsrepresentanter från branschen. De ser till att utbildningen håller hög kvalitet och att utbildningens innehåll överensstämmer med de behov och krav som arbetslivet ställer.

  • Begoma Spedition AB
  • Ingstad & Co AB 
  • Myloc AB 
  • EuroLink 
  • DSV 
  • OHL Logistics 
  • Scanlog

 

400 YH-poäng

Start *

Påbörjad

Påbörjad

2019-09-01

Slut

2019-07-01

2020-07-01

2021-07-01

Studietakt

100%

* Dubbelkolla gärna datum med anordnaren

ANSÖKAN ÄR STÄNGD